od Návštěvník » pát 01. úno 2013 4:04:04
Ad 16.za 1.žádný vstupní poplatek se neplatíza 2. mandátní smlouva vás k ničemu nezavazuje,naopak vás opravňuje podnikat v této firměJe vidět,že je pořád spousta lidí,kteří budou sedět doma na prdeli se založenýma rukama a svou neschopnost svádět na podobně fungující firmy, o jejíchž fungování nemá ani potuchy.Narozdíl od jiných tato společnost informuje a radí. Měl jsem dluhy,exekuce,naštvanou rodinu. Teď jsem šťastný,vydělávám peníze,nelámu si hlavu se složenkami,jezdím zadarmo na luxusní dovolené a podobně. Co si myslí jiní neschopní lidé,je mi jedno. A můžu k tomu napsat taky jen jedno.Byl jsem kdysi jako oni,jako vy. Takže jak tu píšete,že někdo nalítnul,tak nenalítnul,udělal něco pro sebe,jen musí vydržet,je to o práci,né o čekání doma na gauči. A vymývání mozků? To máte vy všichni ostatní,Díváte se na televizi,kde vám denodenně rvou do hlavy krize,malé důchody,nejsou peníze,bude hůř a podobně.Tady jste jako ovce, a ti,kterým se naskytla možnost pracovat u D.I.C., buďte na to hrdí,jednou se vám to zúročí a kašlete na lidi ve vašem okolí,co si myslí něco jiného.Oni vám ty složenky nezaplatí,oni neřídí váš život,nebyli tu pro vás,když jste to potřebovali,tak je neposlouchejte ani teď,když je nepotřebujete.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|