od Návštěvník » úte 29. led 2013 0:02:06
Takových lidí je zapotřebí
Neznám dost možností jak poděkovat manželům Loudovým, za to že vůbec existují, že se věnují nám a pomáhají nám, kteří ať už z jakéhokoli důvodu ztratili schopnost dostát svým závazků. Znám tyto lidičky už pěkných pár let, sice jen letmo,a z mého hlediska ( což je mi i hanba ) dá se říct telefonicky. Ano samozřejmě, že první kontakt je osobní, ale pak jsme si jen psali a telefonovali. Za těch pár let, jak pan tak paní Loudovi nám velice pomohli zvládnout situaci. Jsou to lidičky velice schopní, upřímní, a hlavně důvěryhodní, a takových lidí je u nás pomálu. Nikdy jsme nepoznali s mým manželem , že by řekli „ Ne to nejde “ . Jsou to lidičky, kteří by měli mít svatozář. Kdyby v naší republice bylo více takových lidí, žilo by se daleko lépe. Nebýt jejich pomoci, myslím, že by mnohem více lidí přišlo nejen o majetek. Já osobně pokud se mi naskytne příležitost doporučuji jejich pomoc všem kdo to potřebuje. I když vím že je to velice málo i tak pane Louda a paní Loudová nemám slov jak Vám poděkovat tak aspoň takto „ Vřelé díky za vše co jste pro nás udělali, držím palce ať Vám elán vydřží déle. “ Nás dovolím si říci zoufalců bude stále přibývat a práce Vás obou bude stále zapotřebí. Pomohli jste nám nejednou a velice si Vás oba vážíme a ctíme. Vřelé díky.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|