Mě kdyby se ti podvodníci co tohle prodávají dostali pod ruku tak by viděli. Tohle je vrchol vydělávat na lidech, kteří se trápí kvůli své váze. Pak z toho nemá mít dotyčný ještě depku!?! Chtěla bych je vidět jestli mají čistý svědomí.Já blbec jsem si koupila 3 balení (2 pro sebe a 1 pro dceru) a dala za to přes 2 tisíce / Mrzí mě, že jsem si tyhle pofidérní prášky nedohledala dřív.PROSÍM NIKDO NEKUPUJTE, JE TO SPROSTÝ PODVOD!!A jedno vám ještě poradím pokud jim chcete aspoň vynadat a říct co si o nich myslíte, tak můžete udělat to, že provedete objednávku např. na vaší sestru nebo příbuzného s jinou adresou a napíšete do objednávky jiné tel. číslo co máte doma, které ještě nemají v databázi. Oni vám zavolají zpět pod skrytým číslem, protože se vás budou chtít zeptat jestli objednávka stále platí a jestli náhodou nechcete víc toho svinstva a vy jim klidně řekněte, že nic objednávat nechcete, že jste se s nima nemohla jinak spojit, že na tom čísle co mají napsaný jsou nedostupný a klidně jim řekněte jak jste rádi, co vám prodali za "úžasný prášky". Nic víc totiž asi nezmůžete. Peníze vám nevrátí, na to jsou moc vyčůraní podvodníci.Tak hodně štěstí při rozhovoru a kdyžtak sem napište jak vám to dopadlo