Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Aby bylo jasno

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Aby bylo jasno

Příspěvekod Návštěvník » čtv 27. zář 2012 7:03:00

Aby bylo jasno

Dobrý večer,píši Vám z důvodu toho,že každý tady nadává na spol.Family G,ale nevím z jakého důvodu.Je pravda,že to je letadlo resp.pyramida,kde jsem si toho uvědomil až po zaplacení fin.hotovosti(15tis.),nakolik jsem více neměl,přislíbili mi,že to splatím z partnerského kuponu,t.j. 27litrů,ale dělám jenom vizitky nebo malé kupony(jednoduchou inzerci),kde mám v podstatě úspěch a neřeším,je pravda,že se tady člověk dostává do obrazu ještě víc,hlavně jde o to,že neřeším reality a inzeráty pro další spolupráci nakolik vím jaká je doba a lidi nemají prachy,proto je mi z toho na blití,sám bych vykroutil krk někomu kdo slibuje hory doly a Nic,ale lidi dejte se dokupy a podnikněte k tomu vážný a razantní krok,aby bylo co nejvíc,podle Vás podvedených lidí a podejte hromadní trestní oznámení na určité osoby v Olomouci,Brně… a udělejte v tom pořádek,haha,nic nenaděláte,nakolik je to vskutku tak ošetřeno a překalibrováno,že není možnost nějaké výchozí varianty,kromě 14 dnů na vrácení peněz.OMLOUVÁM SE,ALE JE TO SKUTEČNĚ FAKT,jsem Rád,že jste mě dali do obrazu,protože jde mi o práci a ne o brejky a tunelové společnosti,firmy,které obírají mladé lidi,který to vidí hned velikými očima,proto si zanedlouho založím vlastní projekt,který podle mých známých,kamarádů pojede na plné obrátky,ale mám handicap,nakolik jsem Slovák a k tomu ještě negga-romák,podle některých cikán špinavý,ale lidi je to o Vás,jak to je možné,že já tady žijící se dokáži prosadit a jednat,vzdělávat,pracovat a nemám problém s penězma i když si uvědomím,že máte v podstatě pravdu,tak,kde je problém??? je to o Nás.Jestli je tam mezi Vámi někdo z Prahy ozvěte se,nemusíte nic kupovat(frenčíza) ani se nějak zadlužovat,můžeme dělat na jeden list,jde o to,aby byl jasně stanovený cíl-úspěch,finance.Děkuji S Pozdravem Kováč Vladimírmyska.kovac@seznam.cz,774 201 151.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Aby bylo jasno
    od Návštěvník » pát 01. úno 2013 16:01:10
    0 Odpovědi
    384 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek