od Návštěvník » čtv 13. zář 2012 23:01:44
Urcite by som necakala na nabidku banky. Napriklad my mame v zmluve, ze nam banka da nabidku s novou sazbou a my mame 2 tyzdne na akceptovani / neakceptovani.
A za 2 tyzdne si hypoteku u novej spolocnosti nestihnes vybavit + v tomto termine sa uz musi uskutocnit i to prefinancovanie z jednej banky do druhej!!! (na to, ze banka slevnuje, ked odmietnes, by som sa nespoliehala.. bylo by to hezke, ale pre mna reci typu jedna pani povidala moc neznamenaju...a mohlo by sa stat, ze to nestihnete vyriesit, a ty chtiac - nechtiac budes musiet prijat nabidku svojej stavajucej banky).
Urcite "neprohloupis", ked si mesiac pred koncom fixacneho obdobia zacnes obiehat ostatne banky a informovat sa o ich nabidke. Jedna znama to dokonca urobila systemom, ze isla do banky, aku jej daju nabidku. Nechala si nabidku spracovat, isla do dalsej banky, kde im povedala - tam my nabizi toto, co jste schopni nabidnout vy? Po vypracovani ich nabidky (vyhodnejsej nez bola ta prvni) sla do dalsej banky s tou istou otazkou.. a hypoteku vzala tam, kde to bolo najvyhodnejsie. Je to sice casovo narocne, to jo, ale v pripade uveru 3 mil kazda desatinka percenta urokovej sazby znamena hooodne penazi...
Co sa financneho poradcu tyka, tiez mame, sikovna slecna, sprostredkovala nam zivotne pojisteni a nakolko planujeme po skonceni fixacie tiez prechod do inej banky, urcite ju poprosim o pomoc (a tu jej "najvyhodnejsiu" nabidku si overim systemom ako to urobila moja znama..). Doveruj, ale preveruj
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|