Dobrý den,
s agenturou jsem byl maximálně spokojen. Dovolte mi, abych se podělil s Vámi o své zkušenosti.
Jsem bývalý policista z Prahy a této agentury jsem využil před rokem k tomu, abych si přilepšil v zahraničí. Za podepsání smlouvy jsem nezaplatil žádný poplatek, bylo to zdarma. Smlouvu mi tehdy prostudoval náš policejní advokát JUDr. Novotný. Smlouva byla v pořádku jak z právního, tak z morálního hlediska. Podle jeho slov se jednalo nejen o seriózní agenturu, ale dle jeho zkušeností o jednu z těch lepších.
Po té, co jsem získal pracovní nabídky v češtině jsem si jich pár vybral. Nabidky, upozorňuji byly a pokud vím nadále jsou zdarma.
O tom, že letenka se platí zpětně až po 6 měsích jsem věděl, ale této akce jsem nevyužil a letenku zaplatil předem. Nechtěl jsem nadále myslet na to, abych někde dlužil za letenku. Ubytování v zahraničí jsem však zpětně platil, protože to vyšlo levněji. Letenka do Londýna mě vyšla na 1.300 Kč, protože jsem si o ní požádal včas.
S agenturou jsem byl velmi spokojen a domnívám se, že kdyby podobných agentur byla většina nemuseli by se studenti bát jet do zahraničí.
Protože se domnívám, že oba výše uvedené příspěvky jsou falešné a proto jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele u kolegu na Policii ČR, oddělení KPV v Praze k trestnímu stíhání. Bohužel v dnešní době je běžnou praxí, že kvalitní společnosti jsou pomlouvány a špatné chváleny (sami se chválí). Pokud budete mít k současnému vyšetřování kontaktujte mě na
michal.z.kladna@seznam.cz. Petr Nový