od Návštěvník » pon 23. črc 2012 3:02:33
Provedl jsem pokus o získání úvěru abych si zjistil jak to funguje. 1 Přes internet jsem si nešel Euro-future, tam jsem uvedl že chci půjčit. 2 Do hodiny mi volala žena a kultivovaným způsobem mi nabídla půjčku. 3. Dal jsem si požadavek 500.000,- 4. Sdělil jsem jí své nacionále a jaké mám výdaje. 5. Kolem 1400 mi volal opět ta žena s tím, že byl můj požadavek schválen a že mi posílá návrh na podpis smlouvy. Už to mi připadalo divné 500.000 jen po telefonním rozhovoru. 6. Dohodli jsem se na splácení na 20 let !! za super úrok ( to mi bylo opět divné) 6. Druhý den mi přišly obálky...se smlouvou. Tu jsem si DŮKLADNĚ přečetl a hned mi bylo JASNO. Budu platit 4800,- i když mi peníze nepošlou. To je dobrý obchod. Vyhledal jsem si společnost v obchodním rejstříku. IČ 28799330 Je to společnost založená TEPRVE 25.6.2010 navíc s.r.o. není to akciová společnost. Základní vklad 200.000,-. Pokud tato firma vedená Alešem Kubátem ( jednatel) je schopná poskytovat takové peníze za tak super podmínek měl by být okamžitě nominován na Nobelovu cenu za ekonomiku. Následně jsem volal na číslo 840 200 300 tam se ozval nejistý hlas dívenky, která mě odmítla přepojit na tzv, finančního poradce Dominiku Vítkovou - uvedenou ve smlouvě. Finanční poradce by měl být v kontaktu s klientem. Její hlas byl nejistý a v očekávání co se bude dít. Ten její hlas byl dalším vodítkem abych byl obezřetný. Když jsem se zeptal jakou jistotu mám, že peníze po podpisu dostanu - po 1,5 vteřině mi bylo sděleno že úvěr nemusím dostat. ( Zaváhání v hlase mi jasně sdělilo - že peníze prostě nedostanu) Smlouvu jsem pochopiteně neposlal, protože snadnost získat 500000 mi byla podezřelá. Takže celkové hodnocení - Mají pěknou obálku, hezky a esteticky ztvárněné smlouvy, ale za 4800,- je to přece jen drahý papír. Přeji hezký den všem co mají oči otevřené
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|