od karbi » stř 07. pro 2011 19:16:19
Dobrý večer,minulý týden jsem se stal také jedním z nepoučitelných,kteří potřebovali rychle finance a oslovil jsem firmu CCS FINANCE CZ s.r.o.V úterý jsem poslal přes net žádost,ve středu už jsem měl ve schránce smlouvy k podpisu.Jedna smlouva,která se bez lupy nedá téměř přečíst a druhá velice čitelná,kde byl splátkový kalendář pro různé objemy financí,dotaz na číslo účtu z kterého budu platit a kam mají zaslat peníze atd.Vyplněné jsem to druhý den odeslal a hned další den jsem obdržel pouze kopii té špatně čitelné smlouvy a hlavně tučně a velkými písmeny psaný dodatek,abych okamžitě zaplatil 3000 Kč dle podepsané smlouvy a že moji žádost postoupili společnosti Smart.Na závěr uvedli tel.číslo,kde si mohu případně sjednat splátkový kalendář.Už zřejmě počítali s tím,že od Smartu nic nedostanu.Nicméně od Smartu mi volala jejich obchodní zástupkyně den před tím,než jsem obdržel tu poslední korespondenci.Vůbec jsem nechápal co chce,protože mi nabízela 15000 Kč za téměř 100% ůrok na 13 měsíců.Řekl jsem jí,že potřebuji 25000 a že jsem to sehnal od zmíněné CCS FINANCE za nesrovnatelně lepších podmínek.Navíc jsem se dozvěděl,že je to téměř má sousedka,což mne absolutně vyděsilo,protože jsem z vesnice a že peníze si vybírají osobně každý měsíc doma.Prostě hrůza.Druhý den,když mi došla smlouva a já viděl název Smart a pročetl si lupou podrobně smlouvu,bylo mi vše téměř jasné.Ihned jsem volal na udávané číslo ke sjednání splátkového kalendáře.Velice nepříjemná až sprostá paní mi sdělila,ať si laskavě přečtu,co jsem podepsal že mi půjčku nedalo CCs,protože jsem neprošel (čím jsem neprošel mi ovšem neřekla) a proto to předali Smartu,který mi určitě peníze do 48 hodin půjčí.Praštila telefonem a vypnula ho.Od té doby se mi nikdo neozval,jenom si se mnou CCS Finance vyměnila 2 maily,když jsem je žádal nejprve o vysvětlení a pak o to,aby na vše zapomněli.Ale mají mne za blbce,který když nezaplatí,tak to bude mít mnohem horší.Peníze jsem nakonec sehnal opd banky,ale potřebuji poradit,jestli musím zaplatit ty tři tisíce nebo ne.Můžete mi prosím poradit,zdali se s tím nechá něco dělat?
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|