Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Vymena aut a opětovná reklamace?

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Vymena aut a opětovná reklamace?

Příspěvekod Maser » úte 13. pro 2011 17:58:32

Dobrý den,mám problém s kterým bych potřeboval poradit jak nejlépe s ním naložit.Měl jsem vuz Ford Focus 2002.který jsem měl necelý rok,nacpal jsem do něj nemálo peněz.Po čase mě už omrzel a na internetu jsem našel inzerát na výměnu Škoda Octavia 2001,že pán schání menší.Nabídl jsem mu můj vůz,po několika prohlídkách a projížďkách jsme se dohodli,že vozy vyměníme.Jelikož jsem věděl,že můj vůz je v pěkném udržovaném stavu a naprosto v pořádku po mnohatisícových investicích,tak jsem si napsal smlouvu na výměnu vozu dle sebe.Stáhl jsem si vzor pro koupi auta a upravil k výměně,uvedl jsem tam stav obou vozů(U Octavie trošku prodřená kůže a u Fordu lehce kolísaly otáčky ) a že v případě nějaké vady,vzhledové či technické o kterých jsme nevěděli máme nárok na vrácení vozu.Že vůz nebyl kradený ani vázaný žádným leasingem atd atd.Po výměně jsme si cca po týdnu vyměnili doklady od vozů už přehlášených obráceně,při výměně jsme mluvili o stavu obou vozů,řekl jsem,že jsem zjistil že jsou špatné spodní čepy a že se mi rozsvitila kontrolka motoru žlutá,na diagnostice mi řekli,že se jedná někde o nějakou prasklou hadičku.Je to cca 14 dní od výměny.Dnes mi pán volal,že auto měl v servisu a řekli mu,že můj bývalý vůz Ford Focus má nižší tlaky v motoru,že tam je rádio jiné než má být,sice originál ale jiné,že jsou zrezlé páté dveře,že jsou špatné poloosy a že mu začly hučet ložiška.Pán na mě vyrukoval,že mu buď zaplatím výše uvedené opravy,nebo že si auta vrátíme.Mluvil jsem ze svým mechanikem a ten mi řekl,že by to vůbec neřešil,jsou to auta staré 10 let a že to jsou běžné věci.Pán po mě tedy požadoval 15000kč na opravu,po dohodě s mechanikem jsem pánovi volal a nabídl mu,že mu dám 7000kč a to jen kvůliu tomu,že jsme spolu jednali po celou dobu slušně.Řekl,že alespoň 10000kč,nebo to budem řešit jinak ale,že nechce zbytečně házet klacky pod nohy.Ptám se tedy jak to mám řešit?Pokud by s tím pán někam šel,má šanci na nějaký uspěch?Mám pánovi dát požadovaných 10000kč sepsat novou smlouvu aby po mě už nikdy nic nechtěl?Nebo mám pánovi řict ať si to vyřeší sám?Mám ofocenou kupní smlouvu ,pokud by mi někdo chtěl poradit,mohu mu jí poslat na email.Děkuji všem za rady a hezký den.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Maser
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Vymena aut a opětovná reklamace?

Příspěvekod goflin » stř 14. pro 2011 13:28:49

Dobrý den

Radím zajít i se se smlouvou za právníkem. Je těžké Vám poradit, když neznáme přesně znění smlouvy
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení