od Návštěvník » pon 16. črc 2012 23:02:15
Úvěrový podvod fy.Casphro s.r.o.Smetanovo nám.Ostrava
Dobrý den, dne 27.05.2009,jsem si z inzerátu a následně telefonicky domluvil,úvěr na částku 110000,.Kč,.Po dohodnuté ,telefonické domluvě na druhý den přišli ke mně dva zástupci muž se ženou.Sepsali se mnou úvěrovou smluvu "Kešovku" na částku 110000,.Kč.Po podepsání smlouvy jsem jim zaplatil požadovanou částku 8990,.Kč.Zaplatil jsem a požádal je o stvrzenku .Sdělili mi,že stvrzenkou je úvěrová smlouva,kde však je uvedena šástka na 7990,.Kč.NAdotazkdy mi peníze příjdou na účet ,řekli .do tří dnů.Do týdne,mi přišla obálka se smlouvou pojišt´ovny "Axa ".V domnění jsem omylem tuto smlouvu s pojištěním ,na měsíční splátku 600,.Kč,vyplnil a poslal na společnost "Axa".Tyto složenky jsem bohužel ,platil.Po zjištění,že se jedná o podvod,jsem pojistku u Axy zrušil. Zjistil jsem,že jsou to zástupci podvodné fy."Caspro s.r.o Ostrava Mariánské Hory. Před 14-ti dny mi přišel doporučený dopis fySkladové a serisní služby s.r.o.,že musím zaplatit pokutu 25000,.a pokud zaplatím přiloženým splátkovýmkalendářem,tak jen 12500,.Kč. Vše jsem předal právnímu zástupci .Nyní čekám na spravedlivé vyřešení této záležitosti. V.J.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|