Po dobu ošetření, naštěstí pouze drobného poranění a monitorování, mi policisté předpřipravili záznam. Řidiče telefonicky dohnali zpět na místo, frajer dorazil v OA po hodině a po šuškandě na místě, ještě doplnili jeho nacionále. Ač v šoku, zmateně jsem se ptala, kde je uveden svědek, zranění....a dostalo se mi ujištění, že vše bude v protokolu mimo evrop. záznam o nehodě.
A tady kámen úrazu. Nic pochopitelně nedoplnili, lež jako věž. Svědkovi, kterému volali - neuveden. Zranění-neuvedeno (šok a drobné poranění prý nejsou zraněním).Ujetí řidiče z místa, nikde nic. A babo raď....
Řidič nadměrného vozidla ujel z místa nehody, jel nepřiměřeně, NEMĚl vystaveno povolení k přepravě - tedy docela slušná sbírka přestupků.... přiznal spoluvinu za 500,- bez bodu a vesele jezdí s nákladem po silnici dál.
Verdikt: uklizeno, zameteno.
Následky: moje auto v servisu nedobytné, týden dovolené v čudu (jsem ve zkušebce, neschopenku si dovolit nemohu),
hlava jako meloun, 3 dny totálně mimo, pak ještě přibyl límec a léky, že nevím z čeho je mi hůř. A co vůbec nevím, je, jak dál....mimořádný opravný prostředek jsem podala, ale šance 0. Vždy končí na stejném stole