Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Okradený student z Opavy - podvodník

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » ned 29. črc 2012 11:02:55

Ahojky lidi, ráda bych Vás varovala před podvodníkem na stopu... Je 14 dní, kdy jsme se vraceli z Č.Budějovic do Tábora, jeli jsme přes Týn nad Vltavou. Kousek za ním jsme nabrali stopaře, mladého klučinu, který se nám v autě rozplakal, že ho rodiče zabijou a začal nám vyprávět svůj dojemný příběh o tom, jak pracoval v Salzburgu, kde bydlel na ubytovně a že když se vrátil večer po práci, vše bylo pryč, notebook, flashky, peníze, mobil... Policie prý nic neřešila, jen to sepsala, tak vydal stopem domů, do Opavy... Studuje prý v Praze architekturu atd... Příběhu jsme uvěřili a odvezli ho na autobus v Táboře... Prosil nás o peníze... dali jsme mu tedy na cestu... Dal nám na sebe mail a adresu a vzal si na mě telefonní číslo. Ještě se ujišťoval, zda nevadí, že mi brzo ráno zavolá, že dorazil domů v pořádku. Říkal, že vše vrátí, že ho učili rodiče, že se vše má vracet... No, nedělali jsme si iluze, že by nám něco vrátil, jen jsme doufali, že se třeba ozve... Neozval, napsala jsem na ten mail, který nám dal a ozval se úplně cizí pán, který obdržel takovýchto mailů prý cca 200 od začátku roku od lidí, kteří tohodle podvodníka vezli. Vystupuje jako Roman Hořejší. Lidičky, tak mu nevěřte, maximálně ho odvezte na policejní stanici, kde na něj podáte trestní oznámení... Pře už takhle mohl vylákat spousty peněz a jak vidět, prochází mu to, když pánovi přišlo tolik mailů ( Psala jsem to podrobněji do Blesku a do TV Nova, ale zřejmě je to nezajímá (( Stále ale uvažujeme, že půjdeme na policii... Kdybyste měl někdo stejnou či podobnou zkušenost, písněte mi mail zita.churackova@email.cz díky

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Podvodník s Emailem : <
    od Návštěvník » úte 14. srp 2012 15:01:12
    0 Odpovědi
    1077 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek