od Tommy36 » stř 09. lis 2011 12:11:55
Nevím jestli to patří do této rubriky nebo do jiné.Případně kdyby patřilo téma do jiné prosím administrátora,aby mě to téma přehodil.
Jedná se o to, že jsem byl podveden firmou Niente Consulting..Vybrali zálohu 5000,-Kč jako "vratnou"kauci na 2 splátky předem.A samozřejmě jsem neviděl ,ani úvěr ani vrácenou kauci.Ale to není předmětem...Podal jsem na firmu trestní oznámení , vzhledem k tomu ,že majitel firmy je z Hradce Králové.Tak na Polici ČR SKPV HK Hradec Králové..Ti to poslali do Prahy na známou adresu Bartolomějská, jelikož firma sídlí v Praze.Ale protože bydlím v Liberci , tak můj případ přeposlali do Liberce.Tam jsem taky byl pozván ,abych doložil znova to co jsem poslal do Hradce a popsal to do protokolu..No chvíli se nic nedělo..Minulý týden, mi zase přišel dopis z Prahy tentokrát z Prahy 4,protože firma sídlila na Praze 4, že tedy přijali mé trestní oznámení na firmu Nienete Consulting.Dnes mi přišla odpověd, že můj případ vzhledem k tomu,že bydlím v Liberci.Předali do Liberce...Čili pořád si můj případ,přehazuj jak horký brambor.A výsledek bude, že stejnak trestní stíhání zastavují pro nedostatek důkazů.Nebo,že díky tomuhle přehazování uplyne promlčecí lhůta..Ať žije česká birokracie..A závěr můžete v naší zemi krást miliardy ve velkém a nic se vám nestane.Ale běda, když ukradneš třeba mobil((který je přes 5000,- Kč ,aby to nebyl jen přestupek), to je pomalu na trest smrti..Mám známého ten naletěl podvodníkům, kteří mu opatřili ,potvrzení o výdělku razítkem vším, bohužel to razítko bylo kradené.A on je ted souzenej za úvěrový podvod i když úvěr nezískal,ale použil nepravdivé údaje.Ale samozřejmě ta firma, podala trestní oznámení na něj ,né na ty co mu to opatřili.To je stejenej případ jak s tím mobilem, kradete ve velkým nic se neděje.Jste obětí podvodníků?Ještě dostanete podmínku, protože právník mu říkal,že nebyl úvěrový podvod dokonán, tak nemůže jít do vězení.Ale jde o to,že byl obětí a ješte má celej život zkaženej podmínkou.Samozřejmě právník se odvolá atd,ale tím se to jen protáhne.
Za tento příspěvek od uživatele
Tommy36 poděkoval
Unabella (stř 09. lis 2011 18:04:37)
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|