Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Neopravnena ex.podvod.hledam právni radu

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Neopravnena ex.podvod.hledam právni radu

Příspěvekod Genius » pon 16. zář 2013 16:42:04

Hledám Radu .respektive právní radu.

Dnes mi došel ex příkaz..nikdy predtim jsem neobrzela zadny platebni rozkaz nebo cokoliv.

oč jde.vzala jsem si pujcku se zastavu nemovitosti.splacela jsem cca dva roky pote jsem se rozhodla prestehovat -tedy prodat rodiný dum na coz jsem si najala realitni kancelar.ta mela ode me plnou moc.Rk si ode me dum odkoupila pro sebe stim ze pak si dum prodaji nekomu
.firmu ktera mi poskytla pujcku se zastavou vyplatila - po zaplaceni firma vydala prohlaseni o zaniku zastavniho prava a nemovitost byla čista bez omezeni a zastav.
Rk pak nemovitost prodala zajemci jako čistou...dnes je rd prodany cca rok a třičtvrtě.

dnes mi dosel ale ex prikaz od teto firmy ze jim dluzim castku kteru jsem si od nich pujcovala samozrejme i uroky penalem atd. pujcka cinila 150tisic .vyplacena realitni kancelari byla ve výšši 350 tisic ...

nyni po me vymahaji 150tisic + uroky a dalsi momentalne je castka nekde na 300 tisicich + nepocitam naklady ex + pravni naklady

na prikazu k exekuci je jen datum kdy udajne nejaka rozhodci soudkyne rozhodla o tom ze dluzim zminovanou castku. odporuje si ale s datem kdy firma zaslala email realitni kancelari aby častka k zalaceni byla uhrazena do data ?..pote bude vymazano zastavni pravo... tedy podali na me zalobu o den driv nezli odepsali realitni spolecnosti ktera jim ale zasla zadst o vycisleni dluhu k zaplaceni o 30dni drive nezli na me podali k rozhodcimu soudu zalobu.

navic den po zaplaceni dluzne castky ktera byla zaplacena jak bylo ujednano mi zacali pocitat penale s udajne neuhrazene castky...

s firmou nelze jednat bylo na ne podane nekolik tretsnich oznameni pro podvod.
navic exekutor ktery me zaslal rozhodnuti byl arogantni stim ze h toto nezajima ze nas obeslal daleko vice..navic prej ho nezajima ze ja nedluzim ze prej smirci soud rozhodl ze musim uhradit slevu kterou mi poskytli za predcasne zaplaceni pujcky.a to cini prej 15O tisic ...

a pokud mam pry problem tak at si obstaram dukazy ale at pocitam stim ze vetsinou toto smetou ze stolu a ja to budu muset uhradit stejne...

takze jsem s tohoto na velkou davku sedativ .- neli na sebevrazdu...lec mam ale male deti ktere miluju a rada bych se dozila dalsi generace žádam o velmi rychlou radu jak se branit co mam delat...

ja mela za to že kdyz se zaplatila pžadovana častka a byla vymazana zastava tak je toto uzavrene - a ne aby si nyni spolecnst vzpomela jak me oskubat jelikoz mi udajne pskytli slevu za predcasne splaceni nebo co to mlela exekutorka ze ma v papirech ktere mi ale nehdlala zaslat abych vedela o co vubec jde. .

jak po me muze nekdo vymahat neco kdyz byl vylacen a tim padem sam podal navrh na vymaz s katastru????

predem dekuji vsem kdo by mi mohli co nejdrive poradit...mam na to s dnesnim dnem 14dni na to abych se nejak odvolala ..co jsem pohledala na netu tak zažadala asi o zastaveni ex..no fakt nemam penize na pravniky ..a na to asi podvodnici hresi..nemam se jak jinak branit nez hledat radu zadarmo.jak se nenechat podvodne okrast ..

omlouvam se za chyby ale jsem v takovem nervovem rozpoloženi že proste pisu nejak nevim jak.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Genius
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hledám právní radu
    od mbtonda » stř 23. kvě 2012 14:20:28
    1 Odpovědi
    2018 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    stř 06. čer 2012 14:31:19
  • Právní pomoc osobám, bezplatné právní poradenství.
    od Petice-lichva » ned 02. led 2011 23:23:13
    1 Odpovědi
    3743 Zobrazení
    Poslední příspěvek od admin Zobrazit poslední příspěvek
    stř 12. led 2011 13:14:26
  • Prosím o radu
    od Návštěvník » sob 21. črc 2012 7:01:36
    0 Odpovědi
    1232 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob 21. črc 2012 7:01:36
  • prosím o radu