od oveckaaja » ned 19. úno 2012 3:37:19
Dobrý den
Mám velký problém,byla jsem vdaná a žila v celkem klidném manželství,před svatbou jsem koupila byt do ov,již jako vdaná jsem byt prodala a společně s manželem sme si vzali hypotéku na barák.Oba sme v důchodu,on v invalidním já již ve starobním,ale stále pracuji,proto veškeré výdaje,kromě 3000,- měsíčně které mi přispíval na domácnost,byli na mě,mohu doložit.V září roku 2010 jsem zjistila,že můj manžel pohlavně zneužívá mou tehdy 6letou vnučku,též mohu doložit,nebudu zabíhat do podrobností,ale byl uznán vinným,to byl důvod mého rychlého rozvodu bez majetkového vyrovnání.Můj problém spočívá v neochotě mého bývalého manžela se jakkoli dohodnout,z domu se nehodlá hnout a já tím mám velmi omezený život,můj styk s dcerou a vnučkou je značně omezený,bydlí daleko a já je nemohu kvůli němu pozvat ke mně,nebo vůbec se na tu zrůdu koukat,je toho víc,ale to je asi bezpředmnětné.Dcera by mi návrh na majetkové vyrovnání sepsala,nemám bohužel tolik prostředků abych si mohla dovolit právníka,ale potřebovala by poradit,jak to má asi vypadat,co tam musí být a na co si dát pozor,případně co ještě zařídit?Snad jsem svůj dotaz napsala dost srozumitelně,předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|