Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Lidičky, od ledna platí nový zákon o půjčkách

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » pon 03. zář 2012 7:01:24

Neplaťte poplatky předem , pokud jste zadlužení a tlačí vás ke zdi věřitelé, zkuste to jinak.... Ničí Vám dluhy život? Pracuji pro společnost Abivia s.r.o, což je právnická firma a specializujeme se na oddlužení fyzických osob. Za nás mluví výsledky, přes 1500 spokojených klientů, úspěšnost 98%. Zbavíme vás vymahačů, exekutorů a tíživé nejistoty. Jsem k dispozici v Brně, od 8 do 19 hodin i víkendy. Rozbor, posouzení a finanční analýza vás nic u mne nestojí. Ve finančnictví mám praxi 12, let, diskrétnost je samozřejmostí. Pokud jste z jiného kraje, napište mi telefon, e-mail , celkový součet závazků a druh příjmů, Ozve se vám zástupce z vašeho kraje. NENÍ POHLEDÁVKA, SE KTEROU BY SE NEDALO NIC UŽ DĚLAT. JSOU JEN POHLEDÁVKY BEZ ODPOVÍDAJÍCÍ PÉČE. Hodně věcí se dá řešit, jen to chce přestat shánět další nesmyslné půjčky a přijet na schůzku. Napište si na e-mail o více podrobností. Jarmila Sobotková,, tel. 76119448, abivia.brno@seznam.cz

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Právní poradenství