Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

co dělat??

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

co dělat??

Příspěvekod Návštěvník » pon 16. črc 2012 16:39:17

zdravím, nevím, kudy kam, zkouším, kde se dá.
Vím, že nejsem jediný, ale na každých stránkách radí něco jiného, je to zmatené, po doporučení se zkusím zeptat tady : dostal jsem dopis se zeleným pruhem od Skladové a servisní služby Ostrava s.r.o. , kde po mě požadují zaplacení pokuty za odstoupení od smlouvy na životní pojištění od AXY. Před 2 lety jsem totiž byl ve finanční tísni a podepsal jsem smlouvu o zprostředkování půčky od spol. MONEY GROUP, kde bylo i sjednání této životní pojistky. Byl tam i dodatek o nevypovězení tohoto po doby 36 měsíců, jenže půjčka nedopadla.Už v průběhu celého jednání, které se protahovalo na měsíce, jsem přišel na to, že se jedná pouze o podvod s pojištěním. Přes AXU jsem si oficiálně vyřídil ukončení pojistky a požadoval celou věc za vyřízenou, nenapadlo mě, že po 2 letech mě bude tato podvodná firma kontaktovat prostřednictvím Skladové a servisní služby (SSS) Ostrava znovu a bude pod pohrůžkami vymáhat po mě tuto pokutu.
1) neplatí zde náhodou nějaká promlčecí doba?? po celou dobu jsem nedostal žádné upozornění ani upomínku.Dopis mi přišel od Judr.eduard rojíček můžete mi pomoci??Mám platit nebo ne?? děkuji za odpověď.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • co mam dělat při podvod
    od kamila2007 » stř 30. bře 2011 9:34:54
    3 Odpovědi
    3489 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Finurka Zobrazit poslední příspěvek