Je mi 45 let a začínám mít pocit, že se z problémů nevyhrabu. Na vaše stránky jsem přišel včera a to už bylo dost pozdě
.
Smlouvu s AMV a životní pojištění u AXA je již podepsáno a první částka je zaplacena. Přesně dle pobídky slečny od AMV z pobočky v Teplicích.
Jak se zde již psalo nejsem blb a debil, ale prostě člověk, který potřebuje ůvěr, aby poplatil co potřebuje a mohl nějak přežít. Moje žena šla před pár lety ručit kamarádce na barák a jak to dopadlo? Jsme v registru a žádná banka nám nepůjčí, i když jsme se jako ručitelé nijak neprovinili a úvěr po soudním rozhodnutí zaplatili. Díky tomu jsme se ocitli tam , kde jsme ... tj. v háji
. Jak se říká za dobrotu na žebrotu
. Nenaletěli jsme takto jen jednou, ale bohužel 2x, a tak nyní i kdyby prosili za dveřmi a v krvi se váleli, prosili o pomoc, překročím je a budu slepý , hluchý !
Člověk v nouzi se chytá všeho , letáček v poštovní schránce a telefonáty do AMV nám nedaly náznak podezření, že jsou to podvodníci. Včerejší jednání na AMV taky ne. Přišlo nám logické, že pro investora musíme být nějak zajímaví a že alespoň nějak se nám tím zvedne bonita. Nebankovní sektor půjčuje vždy s nějakou překážkou. Máme čekat a do deseti dnů bychom snad měli mít investora .... prý je v jejich zájmu nám ho sehnat co nejdříve, protože AMV jde o provizi z půjčky přece a nebudou to dělat zadarmo. Vše znělo tak logicky
.
Pak najdu tyhle stránky a všem nadějím je asi konec ..... ach jo. Jak naivní jsme, omg. Můžeme jen doufat, pomalu si balit věci, hledat si místo pod mostem, kde bez úvěru zcela jistě skončíme
.