Internetové podvody okres Písek
Dovolil jsem si založit nové téma za účelem odhalování tohoto nyní "populárního" způsobu páchání trestného činu, který vykazuje znaky skutkové podstaty trestného činu dle §209 tr. zákoníku, je zde ovšem potřeba dodržet jeden zákonný znak a to výši způsobené škody, která musí být vyšší než 5.000,- Kč na což samozřejmě podvodníci často spoléhají, nicméně, naštěstí zná trestní zákoník institut pokračování trestného činu dle § 116, kdy se škoda sčítá.
Tímto bych tedy chtěl oslovit všechny takto podvedené osoby z okr. Písek, kteří zaslali nějakému dobrákovi předem peníze a následně zboží ani přes urgence neobdrželi, případně si objednali službu, za tuto zaplatili a dopadli stejně a kteří se, např. z důvodu výše škody, nebo nedůvěru v Policii rozhodli věc vůbec přes Policii neřešit, aby mne kontaktovali buď na můj sl. tel. 974235480, mail.
prac.email@email.cz, nebo zde na tomto foru a pokusili by jsem se věc vyřešit. Jsem zaměstnancem PČR a pracuji jako komisař na Oddělení hospodářské kriminality, okres Písek, kdy mám na starosti informační kriminalitu kam spadají i tyto formy podvodů.
!!! Předem upozorňuji, že ne vše je podvod a ne všichni podvodníci se nechají dohledat, řeším pouze okres Písek
por. Bc. Klíma