od Návštěvník » stř 08. srp 2012 11:01:40
eskomoravská stavební spořitelna,a.s.
aneb jak se rychle a bez varování dostat do registru dlužníků. Jsem klientem spořitelny od roku 2004, v roce 2009 jsem uzavřela úvěr a bezchybně splácela. Minulý měsíc – březen 2012 mi výplata došla na účet později a já POPRVÉ nezaplatila včas. Očekávala jsem zaslánání upomínky a ono nic. Dne 11.4. jsme měla telefonní hovor s velice nepříjemným pánem ze spořitelny, kde jsme se domluvili, že vše uhradím a termín inkasa si posunu, aby splátka odešla včas. Dlužnou částku jsem 12.4 ihned uhradila, ALE …. dnes v 13.4. mi došel dopis – upomínka nedoplatku a co nepochopitelného pro mne, že jsem se dostala do registru dlužníků. Je to velmi nekorektní jednání a neúcta ke svým dlouholetým klientům. Vzhledem k tomu, že na uvěrové smlouvě je jako spoludlužník uveden i můj manžel, rovněž i on se dostal do regisru dlužníků, přestože přes 9 let platí našim dětem u stejné spořitelny stavební spoření. Jedinou možnou obranou proti takovému arogantnímu jednáni je dál s liškou již nespolupracovat.Doporučuji všem.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|