od Návštěvník » stř 11. črc 2012 5:02:37
po boji je každý chytrý!!!
Dobrý den přátelé, četl jsem tu vaše příspěvky a mohu Vám říci jedno.Jmenuji se Petr Barnet. Nějaký "chytrý" člověk tu píše,že je třeba dáti odměnu za dopadení?Tomuto pisateli mohu zaručit,že se mu může stát,že dá odměnu,dovezou pana Barneta,vezmou odměnu i s ním a vklidu si pojedou pro jinou odměnu. Nikdo tu nepíše jméno,protože se buď bojí,nebo tu sprostě lže!!Proč by jinak neuvedl jméno?...bude Vám vyhrožovat...ale nesmíte přestat...a jak jste dopadl Vy milý pisateli?? Řeknu vám všem tu jednojste tupí a naivní lidé,protože si tu roníte slzy,pláčete jeden druhému a nic,opravdu nic tím nevyřešíte.Měli byste začít myslet,jak se dostat ma chytrosti jiných,měli byste být chytřejší,číst,učit se a neplakat tu jiným,protože tyto stránky jsou k smíchu čechům,jelikož KAŽDÝ byl někdy okraden,podveden...a udělá mu radost,že ten druhý co tu pláče přišel o víc...to je česká povaha. Pohrdám však hluboce pisatelem,který tu píše že mne zná nejlépe,a dává tu návody,rady!Vy pisateli jste tak hloupý,až se mi z toho udělalo smutno,jakého pitomce jsem to kdysi měl připravit o peníze!Ale na druhé straněstará česká moudrablbým lopata,chytrým Mercedes,nebo tak nějak..!? Pokud byste byli chytří,nebudete tu ztrácet čas,a věnujete se svým životním cílům,rodině,stavby domků,nebo rybolovu! Nakonec tu všem přítomným chci uvést,že nemám v žádném případě obavy z těchto pisatelů,jelikož jsou to jen emoce,a jak víte já se emocemi nezabývám.Je s podivem,že jsem tu vůbec napsal,protože se nerad bavím s "anonymy"!!Pokud máte odvahu,udejte své jméno a můžeme se bavit o konkrétních případech,protože anonymita je punc LŽÍ,POKRYTECTVÍ A NEČESTNOSTÍ!Přeji vám hezký den a jak píše anonym-hlavu vzhůru!!
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|