Diskuze o všem, co se aktuálně děje. Komentáře a reakce k aktuálnímu zpravodajství.
Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři
od Návštěvník » úte 10. črc 2012 7:01:11
Ja jsem s firmou ferratum nemela nikdy zadny problem.Naopak pujcila jsem si od nich jiz nekolikrat a vzdy kdyz jsem vyplnila jejich dotaznik pujcka byla jiz druhy den na ucte.Pujcuji si od nich casteji a vzdy probehlo vse v poradku.Chteji sice za kazdych pujcenych 1000kc provizi 250kc ale me se to vyplati,hlavne kdyz nemam treba 5 dni pred vyplatou penize tak si pujcuji jen od nich protoze jsou spolehlivi a vzdy dodrzuji podminky penize mate skutecne druhy den na ucte.jinou firmu nepotrebuji.Neverim tomu ze by nekdy na nekoho udelali podvod.Mam dost znamych lidi kterym jsem tuto pujcku doporucila a vzdy jsou spokojeni.Take si pujcuji penize pred vyplatou jen od nich.Je to zatim jedina jistota ze penize opravdu dostanete.Nenecham na tuto firmu ferratum dopustit.Vzdy je to ma jistota pred vyplatou.Tato firma ferratum na tyto stranky vubec nepatri.Je to asi nejaky omyl ze jsou podvodnici.Napiste mi nebo mi zavolejte o jaky podvod se jedna.Nejde mi to nejak do hlavy.Nikdy me ani moje znami kteri si od nich taky pujcuji nikdy nas nepodvedli. muj kontakt
princeeza@seznam.cz tel.733398556.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|
-
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel
-
Zpět na Aktuálně - bylo ve zprávách