Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 13:36:36

To je ale podraz, protože do měsíce od dání do reklamace, mají vrátit opravené nebo peníze. Už je špatné, že obchodníci mají smlouvy na záruční opravy do 30 dnů - nemají-li svoz každý den, může se stát, že těch 30 dní nedodrží z principu. Měls tam přijít po 30 dnech a jejich kecy ignorovat - buď ti dají počítač nebo peníze.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 13:36:54

Mam od nich totiz telefon (a i nejaky lidi kolem me) a na netu jsem toho o nich moc nenasel.. Kazdopadne..jak z pravniho hlediska muzou prodavat sedivky - tj. mobily z dovozu? Ja na to prisel uplne nahodou, kdyz jsem chtel aktualizovat FW a nasledne se kouknul na product code.. I kdyz bylo mi uz pri nakupu zvlastni, ze davaj svoje zarucaky a ne original Nokia..(kazdopadne ta samolepka s IMEI v nem je, takze teoreticky neni co resit..)

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 13:37:04

koukám že tu běží debata o prodejcích počítačů a reklamacích a tak...:

cca před 3mi lety jsem reklamoval počítač v mironetu - tak povýšený jednání a snahu vyhnout se evidentně pro záruční servis určené závadě, a poté snaha vytáhnout ze mě prachy tím, že to vyměnili za dražší součástku a chtěli to doplatit... totální zlo.

před rokem jsem reklamoval u czc.cz u nich zakoupenou sestavu (po spuštění jen vrčí a nic se neděje). po cca 28 dnech se na to konečně podívali a zjistili, že jde o vadnou MB. a vyreklamovali ji. => získali další měsíc času na opravu. takže oprava trvala namísto měsíce, jak správně má být, dva měsíce pomocí takovýhle ochcávky. mě nezajímá co je tam za vadnou součástku - reklamoval jsem jejich sestavu jako celek. opět naprosto povýšený jednání. počítač byl nakonec spraven za dva a půl (!) měsíce, s překročením lhůty si starost nedělali. jako "omluvu" za ten půlměsíc ten počítač poslali zadarmo kurýrem. a keců milión. kdybych tam skoro denně nevolal, pravděpodobně to opravujou dodnes.

letos jsem reklamoval ten samej počítač se stejnou závadou. výměna MB, HDD a DVD trvala tři dny naprosto bez problémů a zdarma si to od nás odvezli i to přivezli. tak nevim - stal se zázrak?

akorát teda (po výměně hdd) bych chtěl vidět normálního "smrtelníka", kterýmu by vrátili počítač bez dat (ač jsem žádal o přetáhnutí na nový disk - ten starý nebyl úplně nefunkční, data z něj šlo přečíst, jen měl špatný konektor, tak se "občas" vypojil) a jen s čistou instalací windows. (jako instalovat všechny ovladače a soft znovu, nastavovat miliardu věcí, o nutnosti to poté aktivovat win přes telefon už ani nemluvim) no - bejt moje matka, docela bych se divil... :)

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 13:37:44

HP byl jen priklad, vetsina lidi je povazuje za slusne notasy, ja taky.
1) budiz, ale stojim si za svym. Je lepsi mit sluzbu uz v cene
2) jak se to vezme, prividelavanim bych to nenazyval. kdyz te znamej poprosi, porad mi kde a jakej notes koupit, tak tomu asi moc nerozumi. Pak kdyz se mu pos***, tak se vetsinou opet obrati na tebe: "A nemohl bys mi to vyridit? Ja tomu nerozumim."
3) to mas pravdu, ale data jsou ve vsech ntb zranitelna podobne. Rozhodne bych se vic bal reklamovat treba Toshibu a posilat ji do servisu s HDD, nez kdyz vim, ze je vadnej board, tak zavolam Dellaka a on to vymeni predemnou. Tudiz data v poho. Nikdy nevis, kdo se ti v servisu v tom bude hrabat apod. A jestli si myslis, ze soukr. osobam to je sumak, ze jim nekdo muze lezt do dat, tak se pletes. Takze timto si mi vlastne dal dalsi argument, diky :-).

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • oddlužíme vaši nemovitost