od jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:58:28
Nakupujeme s rodinou v jednom velkém ráji potravin, čas od času se nedá jinak, než li se tam zastavit a doplnit docházející zásoby ve spíži. Obyčejně si po hodině trávené v nákupním centru, dáváme bílou čokoládu z automatu, na uklidněnou, před cestou domů…. Dnes jsme nakoupili, měli jsme sebou i dítě a tak jsme se jako obvykle pro čokoládu zastavili. Partnerka vhodí mince, zmáčkne tlačítko…. Vypadne kelímek, obsah teče dovnitř, nahoře pěna, jako pokaždé. Dá kelímek na stranu, protože jsme tam tři, nahází další mince, mačká zase tlačítko, zase padá kelímek, zase nahoře pěna…. Třetí kelímek to samé, vše vypadá slibně, už si představuji, jak slastně upíjím onu instantní, přeslazenou tekutinu, která mi tak chutná. Zvláště na parkovišti, po úklidu obsahu košíku do našeho malého kufru, což bývá občas nadlidský úkol.
Představa slastného upíjení se ovšem rychle vytratila, jakmile jsem nápoj ochutnal. Ona bílá, již zmiňovaná pěna bylo totiž to jediné, co nápoj obsahoval, neb to byla jen horká voda. Došly prášky, není z čeho čokoládu míchat. Neváhal jsem tedy a vrátil se k automatu, kde bylo uvedeno telefonní číslo, kam jsem mohl volat v případě poruchy. Škoda, čokoláda nebude, 36 korun v trapu. Zavolám, upozorním, snad ingredience dodají…
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|