Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

TS BOHEMIA jsou pekny smejdi..

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

TS BOHEMIA jsou pekny smejdi..

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:50:34

Velkoobchod TS Bohemia jsou pekny smejdi. Kamos ma drobnou prodejnu, kde prodava vypocetni techniku. Jiz asi rok spolupracuje s TS Bohemia a bral od nich nejake PC komponenty a i sestavy Barbone. U sestav Barbone je v reklame psano, ze zaruka na tyto sestavy spociva v 48 hodinovem servisu.
Ted muj pribeh. Pres toho kamose jsem si u TS Bohemie objednal v lonskem roce na Vanoce sestavu Barbone za cca 28 tisic. Vse behalo v pohode nekdy do kvetna 2004. Pote se PC zacalo samovolne restartovat, zamrzat a byly s nim ruzne peripetie. Nejsem zadny pocitacovy blb a tak jsem hodil veskere komponenty na testy, RAM, CPU, ale nic jsem neodhalil. PC stale blblo. Rekl jsem si „no nic, PC je v zaruce, posleme ho na reklamaci a vzhledem k 48 hod. servisu ho mam do tydne doma“. Samozrejme, ze jsem pred tim nekolikrat preinstalovaval system. Toto nepomohlo. Po odeslani se PC tri tydny nevracelo, tak jsme s kamosem volaly do TS Bohemie, jak ze to s PC je. Kdyz jsem se odkazoval na ten 48 hod. servis, tak mi s usmevem odpovedeli, ze toto plati v pripade zjisteni zavady a oni jeste zadnou nenasli. PC udajne beha jak ma. Rekl jsem si, ze jsem asi blb a cekal jsem co bude. PC se po dalsich dvou dnech vratilo, ze je OK, ze se nerestartuje ani netuhne a reklamace je neopravnena. Ja byl temer mesic bez PC. Je pravdou, ze asi mesic PC behalo v pohode. Po mesici opet to same. Nedalo se s nim nic nedalt, zavadu jsme neodhalili a proto jsme PC zaslali na zaruku do TS Bohemie. Po tydnu jsem opet volal na servis, kde mi nejprve dva dny shaneli technika, ktery to ma na stole, ale bohuzel tam zrovna nebyl. Po dalsich dvou dnech se PC vratilo, ze bezi jak ma a zaruka je neopravnena. Opet jsem si rekl, ze jsem blb a PC nerozumim. Skutecne to opet slo asi tri tydny a zacalo tuhnuti opet. Opet nasledovalo nekolikanasobne reinstalovani WinXP, ale PC nechodilo. Po startu Woken PC temer pravidlene vytuhlo a to i cistym systemem. Proc se v HW hrabat, kdyz je PC v zaruce, tak jsem ho opet poslaly na servis. Po tydnu se skutecne vratilo, ze byl vadny chladic CPU, daval na MB spatne informace, MB si je spatne vyhodnocovalo a tak to zlobilo (vse tvrzeni technika). Proto vymenili chladic CPU. Prvni reklamace ze tri uznana. PC pote asi dva mesice behalo jak ma. Pote opet a zase tuhnuti. Uz jsem sel do mdlob, ale nedalo se s tim nic delat, tak jsme ho poslali na zaruku. Kdyz se po ctrnacti dnech nevratilo, volal jsem primo technika, ktery ho mel mit na stole. Opet tvrdil, ze PC beha jak ma, ze mu za ctrnact dni nevytuhlo a ze to bude jeste zkouset. Svete div se, ale uz druhy den ke me prijla PPL s balikem a reklamovanym PC. Zde byl pripis technika, ze rekalmace neni uznana jelikoz se zadna zavada neprojevila, ale preventivne vymenili zakladni desku. Po zapnuti PC jsem musel kompletne nastavit Setup (casovani RAM, nastaveni taktu CPU a jine) Technik na to jaksi opomel. Zrejme po vymene MB ani PC nezapinal, protoze by ho to hned trklo. Po nastaveni jsem nainstaloval ciste WinXP. Po prvnim startu to ihned davalo hlasky, ze nelze precist nejake soubory z HDD a system se nespustil korektne, pricemz se svévolne restartoval. Po startu jiz nebylk mozny pristup na HDD. Proto jsem zforamatoval HDD a opet instaloval WinXP. Po startu opet stejna hlaska a nemoznosti cteni nekterych souboru a PC se rastartovalo s naslednou nemoznosti pristupu na HDD. Nasledoval dvacetiminutovy rozhovor s technikem, ktery to absolutne nechapal, ale doporucil jiz po pate PC zaslat na zaruku. Upozornuji, ze reklamace byla ze ctyr zaslani s poruchou uznana jednou, pricemz jednou preventivne menili MB. Po par dnech se PC vratilo s novym HDD. Nainstaloval jsem WinXP a PC jeden den behalo OK. Pote opet tuhnuti. Uz temer v mdlobach jsem hodil test RAM. Tento zjistil spatny pametovy modul. Proto kamos, pres kteryho PC bylo od Bohemie koupeno, okamzite volal reklamacni oddeleni panu Arelymu, coz ma byt sef reklamace. Ten se s nim moc bavit nechtel, vysvetloval mu, ze reklamace predesle nebyly uznany a zak

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: TS BOHEMIA jsou pekny smejdi..

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:52:17

No, zprvu bych chtěl poprosit Palics-e, aby se mi ozval na mail fighter.games@centrum. cz, co měl za grafiku. Díky v textu vysvětlím.
Já měl s TS Bohemií vždy dobré zkušenosti (celkem dost nakoupených komponent). Při osobním nákupu nebo nákupu přes interlink s osobním odběrem v Brně jsem neměl nikdy problémy a doteď jsem nic nereklamoval. Taky jsem vždy vše nakupoval po dílech a skládal sám, takže s hotovými komply nemám zkušenosti (a nikdy je nechci získat od žádné firmy - mám je jen nad opravami hotovejch počítačů :o/ ). Až teď jsem strýcovi skládal comp za 30000 (v podstatě výměnou za notebook podobné ceny - měl 2 a 1 používal jako stolní). Obědnal jsem ho na přes DPL na dobírku. Mělo to trvat 3-4 týdny, ale již od 2. týdne jsem kontroloval interlink. Jaké bylo moje překvapení, když asi za 16 dní od objednávky se objevila ráno služba DPL a dovezla mi počítač. Jelikož předchozí den nebyla objednávka označená jako hotová a nikdo se mi neozval, tak jsem neměl hotovost. Díky ochotnému řidiči jsem si jel vybrat peníze a domluvil jsem si nový termín. Potom jsem v rozčílení si podal přes telefon obchodníka (teď lituji - jistě za to on osobně nemohl, ale na druhou stranu je i zaměstnanec zodpovědný za činnost ostatních zaměstnanců a zaměstnavatele). Ještě tentýž den byl počítač složen (i přes zkoušky, které mě čekaly :o)) ) a zkoušenej. Jednou za čas vytuhnul (téměř vždy při clone na monitor a televizi) a nejsem si jistý, čím to je. Typuji grafiku (Gigabyte GF6600GT). Paměti OK. Procesor (Athlon 64 3000+) studenej (spíše ledovej i dotyk 25°C). Zdroj 400W, HDD OK. Doufám, že objevím závadu a bude rychle vyreklamovaná, nebo mě strýc sežere zaživa :o((.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Re: TS BOHEMIA jsou pekny smejdi..

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:52:26

No ja zas mam s TS Bohemia jen ty nejlepsi zkusenosti,ale samozrejme je tvuj pribeh zajimavy a nezpochybnuju to,mne zas blbla grafarna,a to sem si pocik skladal sam,zkratka porad mi to vypinalo monitor,pameti ok,3Dmark ok,kamosovi sem dal tu grafiku mu slapala,me ta jeho taky,dal sem zpatky moji,zas to blblo,inu rekl sem si ze nicim jinym to byt nemuze, vzal sem grafku a jel sem ji reklamovat.Po 14 dnech mi ji vymenili za novou a PC slape jako hodinky.Tot muj pribeh. Takze ja s Bohemkou spokojenost.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • do kdy jsou povinné autosedačky