Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Alza bazar

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Alza bazar

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:39:28

Varuji před Alza - bazarem: Z nabídky Alza -bazar jsem objednal tuner Pinnacle PCTV 310e. Popis produktu v nabídce ale neodpovídal tomu, co jako zboží odeslali zákazníkovi. Ve smotaném kartonu použitý tuner bez software a zpříslušenství pouze dálkový ovladač, ale jiný typ, který s tímto tunerem nefunguje. Celkový dojem z dodaného zboží - nefunkční. Při reklamaci takto dodaného zboží se obchodník diví - neb zřejmě neví že k hardware patří i software. Nefunkční dálkový ovladač zřejmě přidali navíc, aby si zákazník měl s čím lámat hlavu, když to nebude fungovat. Na moji reklamaci mi softwarwe, který by umožnil odzkoušení a používání tuneru - neposlali. Když jsem tuner
zprovoznil se software od jiné společnosti, tak obchodník z Alza cz nechápe,
proč ještě požaduji funkční dálkový ovladač. Za nějakých 1455,- Kč přece tuner může fungovat i bez dálkového ovladače a zboží koupené se slevou v Alza bazaru nemusí být plně funkční ! Proč to teda tak nepopíšou v nabídce? Ať tam uvedou, že zboží je nefunkční, bez software, dálkového ovládání a ostatního příslušenství. Takový vrak bych si nikdy neobjednal. Uvedli mne v omyl a předvedli, že u Alza může internetový obchod fungovat jako podvod. A reklamace - žádná vstřícnost, jen arogance a tupost. Taková je má zkušenost se společností Alza. Bože odpusť jim - neb nevědí co činí.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: Alza bazar

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:39:37

Kdyz tak ctu a brnenske T.S. Bohemia tak bych take rad prispel s troskou do mlyna.
Ceny jsou urcite na dost dobre urovni, horsi uz je to s jednanim nekterych pracovniku. Nekdy i profesionalitou. Sam jsem tak kupoval nejake komponenty, zakladni desku, pameti,hard disk, nejake vetracky. Pozdeji jsem sel reklamovat zakladni desku,ale protoze v PCnejsem machr (nebyl jsem si jistej jestli je to zakl. deska) nechal jsem tam cele PC. Po nekonecnem mesici mi PC vratili i s tim,ze zakld. deska byla opravdu spatna. (vymena bez potizi) horsi kdyz jsem od pracovni ka prebiral PC skrin. Hned jak ji ukazal jsem videl skrabance jak nahore, tak po stranach.Mimochodem byla tyden stara. Byl jsem tak prekvapenej,ze jsem nevedel co rict. Kdyz jsem aspon ze sebe dostal co ty skrabance tak pry,ze tu nema zaznam v jakem stavu skrin sem vzali. Mel jsem vztek,ale kdyz jsem si predstavil,ze budu cekat dalsi mesic na novou skrin, tak jsem to radeji sbalil a sel domu....
Teda je to uz 2;5 roku, jen ze sebe neudelejte stejny blbce jako ja tenkrat. Dneska vim jedno, toho frajirka co mi skrin vydaval bych vzal pod krkem a
rozbil mu drzku, protoze jeste dnes kdyz si na to vzpomenu tak me to se.re !!
A jen tak mimochodem, zavada nebyla jen na desce,ale i pameti, proste pech, to ale zjistil az kamos. DO T.S. uz jsem nejel )
Tak bacha na ne.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:39:45

Nakupuji u nich už od února 2004,reklamaci jsem měla před rokem a půl jednu a byla vyřízena bez problémů do 30 dnů.S jinými prodejci HW mám problémy,zakoupila jsem pevný disk,který do půl roku odešel a přišla jsem o peníze,protože firma byla prodána a nový majitel nepřevzal závazky.Totéž s grafikou u LOSAN,prodejna byla zrušena a nejbližší je více jak 100 km daleko a k reklamaci se nemají.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:39:54

Tak koukám, asi záleží zrovna na personálu v alza, část lidí spokojená a část lidí nespokojená. Já byl do nedávna také spokojen, nechal jsem u nich už slušnej balík, když si u nich jednou jednikrát reklamuju jedinou věc - LCD, který se mi po*ere cca za 1,5 roku a nedokážou mi během 14 dnů odpovědět ani na jeden ze dvou emailů ani na internetu v diskuzi a online na webu vydím nějaký stav reklamace "vydáno"(reklamace je už ve vyřízených položkách) a já stále nebyl kontaktován o stavu reklamace na email(zítra to už bude měsíc co čumím na svůj nahrádní monitor, na pitomé CRT, dost velkej nezvyk), tak to se mi jako seriózní jednání zrovna nezdá. Jestli ho tu zejtra nebudu mít poštou, tak další své nákupy uskutečním leda v czechcomputeru...

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:40:03

eklamoval jsem věc jako živnostník, nejdříve se mě snažil pracovník na reklamacích na pobočce v Brně přesvědčit, že nemám nárok na vrácení peněz po první reklamaci, že až po třetí... kdybych nakoupil zboží jako fyzická osoba, tak se okamžitě obracím na ČOIku, protože jakým způsobem se řeší reklamace jsou popsány v zákoně na ochranu spotřebitele a občanském zákoníku. Jakmile zjistil, že jsem živnostník, tak otočil a začal tvrdit, že obchodní zákoník neumožňuje vrácení peněz (snažili se mě tak přesvědčit i na zákaznické lince), což je zvláštní, protože obchodní zákoník toto neupravuje a navíc v reklamačním řádu možnost dobropisu pro živnostníky uvádějí. Když jsem jim 2x psal e-mailem, tak ani jednou se nenamáhali odpovědět, i když si to tam přečetli vždy min. 2 lidé a jen poslali společností PPL vyměněnou reklamovanou věc, aniž by se řáčili mi to oznámit, alespoň e-mailem. Toto chování považuji za neprofesionální a nekorektní, a proto pokud budu v budoucnu zase nakupovat IT techniku, tak volba nepadne na tuto firmu. Podle reakcí na internetu nejsem první živnostník, který má problém s komunikací s touto společností, protože tato společnost komunikovat v případě problému z jejich strany nechce.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • alza bazar