od jerryeng » sob 29. kvě 2010 12:38:01
Chtel jsem vsak popsat svoji naprosto skvelou zkusenost s reklamaci v alza.cz.
Na jejich webu jsem nasel formular a vyplnil jsem ho. Po zadani serioveho cisla, se zbozi priradila moje stara objednavka a vsechny potrebne udaje.
Vytisknul jsem jakousi pruvodku, se kterou jsem pak
privezl pokazeny subwoofer do skladu na ul.Jatecni v Praze. Byl jsem ve skladu alzy poprve. Tak na mne prijemne zapusobilo vlastni parkoviste s dostatkem volneho mista
Zbozi jsem odevzdal s tou pruvodkou asi po 5-10 min cekani s listeckem v ruce. Behem cekani si vsimnu nekolik velice prijemnych veci, jako kose na trideny odpad, casopisy pro navstevniky zdarma, bezici TV - ocko, velka informacni tabule
Za par dnu mi prisel email, ze muzu vyzvednout opravenou reklamaci
Zase ten listeckovy system ve skladu, jenom jsem vytukal kod reklamaci a uz se moje zbozi pripravovalo. Nemusel jsem s nikym mluvit, ukazovat zadne doklady a pod.
Po 5 min. cekani se rozsvitil muj kod a take hlasove hlaseni, ze zbozi je pripravene. Ve spec. okenku jsem podal obsluze doklad o reklamaci a vyzvednul subwoofer.
Ochotna obsluha se me zeptala, zda chci tu bednu v papirove krabici anebo ne. Nechtel jsem krabici, tak mi ji vybalily. Samotna bedna byla hezky zabalena do igelitu.
Nemelo to zadnou chybu - rychle, profesionalni. Prave tak si predstavuji kvalitne vyrizeni reklamaci a fungujici obchod. Drzim palce alze a zustavam jejich loajalnim zakaznikem.
Mam radost, kdyz neco funguje. Vzdy drzim palce firme, schopne nasadit novy standard kvality, automatizace a urovne pece o zakaznika.
Disclaimer: tento clanek neni zaplacen firmou alza.cz ani nebyl nikym objednan. Nedostavam za nej zadnou odmenu. Neznam osobne zadneho zamestnance alza.cz ani nemam s touto firmou zadne obchodni dohody, krome zakaznicke registraci a regulerniho nakupu zbozi.
| |
|