Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Reklamoval jsem

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Reklamoval jsem

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 10:23:31

Dobry den, mam koupeny novy vuz a reklamoval jsem cukani motoru pri studenem startu. Pokazde mi sdelili ze je vse ok. Ja jsem to pak nafilmoval na kameru. Kdyz jsem to tam dal potreti, zjistili ze u rok stareho vozu byla zakarbonovana hlava motoru, kterou vymenili. Muj dotaz zni, jestli muzu odstoupit od smlouvy, kdy ja jsem reklamoval tu samou zavadu trikrat ale az u treti reklamace mi to opravili, predtim tvrdili ze je vse ok. Dle povahy opravy musela byt zadava i u tech prvnich dvou reklamaci. Dekuji za odpoved.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: Reklamoval jsem

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 10:29:01

Vážený pane Vašku,
k vašemu dotazu uvádíme že z informací, které jste sdělil nelze dojít k závěru, že byste za stávajícího stavu byl oprávněn od smlouvy odstoupit. Možnost odstoupení od smlouvy nastává v případě, kdy se vyskutuje opakovaně stejná vada. Ve Vámi popsaném případě však to, že vada existuje, bylo uznáno až po třetí návštěvě, tudíž se z tohoto pohledu jedná o vadu první a tudíž odstoupení od smlouvy není v posuzovaném případě možné.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Re: Reklamoval jsem

Příspěvekod jerryeng » sob 29. kvě 2010 10:29:15

Dekuji za odpoved. Nevite jak se posuzuje vice ruznych vad po sobe jestli je tam stanoveny nejaky interval (dle soudni praxe), kdy se pak muze odstoupit kvuli poctu ruznych vad? V mem pripade menene dily klimatizace, volant, oprava laku zadni kapoty, menena hlava motoru, mene packy pro ukazatel smeru. Ted mam hlucny motor, vysokou spotrebu a kovove klepani pri vyrovnavani prekluzu kola napr. pri prejezdu ledem.

thanks
Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Pokec - Volná diskuze