od Ethan » stř 04. dub 2012 18:52:10
Dobrý den,
Dne 25.3.2012 10:20:13 jsem odpovídal na inzerát ,,Bazos.cz - odpověď na inzerát 15114183 - Prodám APPLE iPhone 3GS 16GB v záruce“. Bylo mi odpovězeno
,,Dobrý den, inzerát je ešte aktualny,kupený bol v Datarte,v záruke ešte 17mesiacov,všetko platí tak ako je napísane v inzeráte,ide samozrejeme o originál,funkčný na 100% bez škrábancov,momentálne sa môžme stretnúť v Bratislave alebo vám ho môžem poslať poštou 1.triedou,pretože som predchvílou pricestoval do BA kvoli práci a vraciam sa až o 5týždnov,nečakal som že budem musiet cestovat tak skoro pôvodne som mal ísť až o 2dni,ak sa nedá osobne tak vám ho môžem poslať poštou zajtra rano a oskenoval by som vám potvrdenie z pošty o poslaní a vzapetí by ste mi obratom zajtra poslali 3000kč na účet,spolu s podacim listkom by som vám poslal aj obrazok s mojimi osobnymi udajmi a bankovymi aby ste mali istotu.Napíšte mi či by ste pricestovali do BA od zajtra sa môžem stretnuť od 7:00 do 9:00 alebo od 16:00 do večera,ak nemôžte osobne tak mi môžte napísať adresu na ktoru ho mám poslať,preprava trvá 3pracovné dni. Ďakujem S pozdravom Pavol Gabriš.“
Na to jsem odpověděl že mám o to zájem. A na to mi odpověděl:
,,Dobrý den,po práci vám ho hned pošlem a oskenujem potvrdenie,účet mám len slovenský takže musíte zvolit zahraničný prevod alebo eu platba a potom vyplniť IBAN,bic(swift)kod je TATRSKBX,Názov a adresa banky: Tatra banka, a.s., Hodžovo nám. 3, 811 06 Bratislava 1, Slovenská republika a menu musíte zvoliť euro,a 3000kč by malo byť 120eur,v prílohe posielam aj print screen z internet bankingu s mojimi udajmi.Ďakujem“ a na to mi přišel další email: Mar 26, 2012 02:25:54 PM
,,Dobrý den,už som vám ho poslal,v prílohe posielam potvrdenie,pošlite mi dnes potvrdenie o prevode podla dohody, verim že všetko prebehne bez komplikacii a budeme obaja spokojný.Ďakujem“
Viz příloha, provedl jsem převod a od té doby nereaguje na mé maily a balík nedorazil. Co mám teď dělat? Děkuji za odpověď.
- Přílohy
-

- vzor příkazu od Pavol Gabriš
- Tatrabanka.jpg (166.94 KiB) Zobrazeno 3367 krát
-

- scan_potvrdenie.jpg (24.82 KiB) Zobrazeno 3367 krát
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|