[quote="ivo"][quote="ivo"][quote="Návštěvník"]Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová[/quote]
Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.[/quote]
Dobrý den, dnes mi poslali sms, že do 3 dnů mám zaplatit 13600,nebo přijde exekutor, mám volat 900 205 111 DEBTARIS. Můžete mi někdo poradi, co dělat? Může přijít exekutor?
hanareal@seznam.cz děkuji[/quote]
Přišlo mi vše stejně i sms, že do 3 dnů zaplatit. Volal jsem na DEBTERIS a dohodl na splátkovém kalendáři. Trestní oznámení je jasná věc, ale mám obavu, že zazvoní exekutor a toho zjevně podané trestní oznámení asi zajímat nebude a majetek je fuč. A že to jde dnes rychle je možno vidět v tv každý den. Byl bych rád, kdybych se mílil...Víte někdo něco více? (
fv.skin@seznam.cz)