Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
tatka prisel domu a tam byli cikani ze taťku zbijou tak se sebral a sel pryč, roman mu pak rekl ze jak prijdu tak me zbije ze se uz na me tesi, ze dostanu za to jak jsem skrtila eriku a to si vymyslela, vzala mu penize a me notebook,a odjeli jsme do orlove. prosim o radu co delat....
Jedná se o to že přítelkyni(17) a jejího Taťku vyhodila jeho přítelkyně která je z Romské rodiny a namluvila všem z rodiny a příbuzným že jí ten Taťka bije a Moje přítelkyně škrtí atd... a že všichni z rodiny moji přítelkni (17) a jejího taťku zbijou a tak jeli ke známím do Orlové a dnes po obědě jde Taťka s tím na policii jelikož tam jsou všechny osobní věci notebook a věci do školy, a přitom si to vše vymyslela aby se jich zbavila. Moje přítelkyně mě žádala o pomoc ale jelikož mi je 18 tak stím nemám žádné zkušenosti tak vás žádám o radu. Děkuji.