Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

société publique d´investissement brno

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

société publique d´investissement brno

Příspěvekod Návštěvník » pon 16. led 2012 0:02:11

Myslím si to samé.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: société publique d´investissement brno

Příspěvekod pikoo » pon 16. led 2012 13:11:59

Dobrý den,
jsem jedna z těch kteří naletěli této podvodné společnosti.Nicméně mi přišlo oznámení o postoupení pohledávky na obcodní firmu DEBTERIS Management Company SE, se sídlem v Pardubicích, tato je ve výši 6000,-Kč, z původních 10000,- Kč,které byly původně požadovány.
Prosím o radu jak postupovat, dlužnou čásku chtějí uhradit do 10-ti dnů vyhrořují úročením a soudním řízení a následně exekucí.
Děkuji

thanks
Pridat.eu
pikoo
Kadet
Kadet

Poděkoval: 3 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod miky123 » úte 17. led 2012 23:05:29

Dobry den, jsem na tom uplne stejne. Take po mne zada firma Debteris 6000,- kc.i mne by zajimala rada co delat, co jim napsat

Dekuji

thanks
Pridat.eu
miky123
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát

Příspěvekod Evzucha32 » stř 18. led 2012 19:21:51

[quote="pikoo"]Dobrý den,
jsem jedna z těch kteří naletěli této podvodné společnosti.Nicméně mi přišlo oznámení o postoupení pohledávky na obcodní firmu DEBTERIS Management Company SE, se sídlem v Pardubicích, tato je ve výši 6000,-Kč, z původních 10000,- Kč,které byly původně požadovány.
Prosím o radu jak postupovat, dlužnou čásku chtějí uhradit do 10-ti dnů vyhrořují úročením a soudním řízení a následně exekucí.
Děkuji[/quote]

Stalo se mi to samé,,kdo mi poradí jak postupovat? pište na mail Evzucha32@seznam.cz

thanks
Pridat.eu
Evzucha32
Kadet
Kadet

Příspěvekod goflin » stř 18. led 2012 22:47:32

Dobrý večer

Jde o podvodnou firmu, o jakých je na fóru policiste.com napsáno již stovky dotazů.
Neplaťte nic a žádného soudního sporu se nebojte. Zajděte na nejbližší policejní stanici a podejte trestní oznámení pro trestný čin podvod dle § 250 odst. 1 a 2 trest. zákona - vylákání finanční hotovosti pod záminkou zprostředkování půjčky.

Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

[b][size=150][color=#FF0000]§ 250 Podvod[/color][/size][/b]
(1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu nikoli malou.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny, nebo
b) způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.
(4) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu.

[size=150][b][color=#FF0000]§ 250b Úvěrový podvod[/color][/b][/size]
(1) Kdo při sjednávání úvěrové smlouvy či v žádosti o poskytnutí subvence nebo dotace uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(2) Stejně bude potrestán, kdo bez souhlasu věřitele nebo jiné oprávněné osoby použije úvěr, subvenci nebo dotaci na jiný než určený účel.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu nikoliv malou.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny, nebo
b) způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.
(5) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu.
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Za tento příspěvek od uživatele goflin poděkoval
pikoo (čtv 19. led 2012 11:55:12)
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

Příspěvekod admin » stř 18. led 2012 23:03:48

Kdyby stovky :-)

Je dobře, že se dlouhodobě daří o těchto firmách informovat, ale lidé jsou různí, nejprve si půjčit a až pak to vygooglit :-) že se jedná o podvod.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod miky123 » čtv 19. led 2012 11:02:16

To ano , ale jde o to, ze to ze od podvodne firmy SPD to odkoupila firma Debteris a te muze byt vcelku jedno jestli jsou ty penize podvodne nebo ne a muze to po me tvrde vymahat. Je tedy nutne napsat firme Debteris , ze nic nezaplatim, ze sem podal trestni oznameni nebo si myslite ze ty firmy jsou domluveni a podvodnici jsou obe firmy ?

thanks
Pridat.eu
miky123
Kadet
Kadet

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?