od adiman11 » pon 05. pro 2011 8:27:07
Zdravím, nevím, kudy kam, zkouším, kde se dá.
Vím, že nejsem jediný, ale na každých stránkách radí něco jiného, je to zmatené, po doporučení se zkusím zeptat tady : dostal jsem dopis se zeleným pruhem od Skladové a servisní služby Ostrava s.r.o. , kde po mě požadují zaplacení pokuty za odstoupení od smlouvy na životní pojištění od AXY. Před 2 lety jsem totiž byl ve finanční tísni a podepsal jsem smlouvu o zprostředkování půčky od spol. MONEY GROUP, kde bylo i sjednání této životní pojistky. Byl tam i dodatek o nevypovězení tohoto po doby 36 měsíců, jenže půjčka nedopadla.Už v průběhu celého jednání, které se protahovalo na měsíce, jsem přišel na to, že se jedná pouze o podvod s pojištěním. Přes AXU jsem si oficiálně vyřídil ukončení pojistky a požadoval celou věc za vyřízenou, nenapadlo mě, že po 2 letech mě bude tato podvodná firma kontaktovat prostřednictvím Skladové a servisní služby (SSS) Ostrava znovu a bude pod pohrůžkami vymáhat po mě tuto pokutu. Nevím, asi přistoupím na spl. kalendář a aspon jednu částku zaplatím, jsem v jednání o hypotéku a nemůžu si dovolit spadnout někam do exekuce či registru. Ale bránit se každopádně chci a prosím, mám asi dvě otázky :
1) neplatí zde náhodou nějaká promlčecí doba?? po celou dobu jsem nedostal žádné upozornění ani upomínku.
2) mohu použít , již na tomto webu,ale v jiném tématu, uvedené odstoupení od smlouvy ( téma AMW Group)??
DÍKY MOC ZA ODPOVĚĎ.
S.M.
Za tento příspěvek od uživatele
adiman11 poděkoval
nnemo (pát 13. dub 2012 0:30:34)
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|