Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Dluh na výživném.

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Dluh na výživném.

Příspěvekod pavlínka300 » sob 03. pro 2011 15:01:24

Dorý den .Otec mého syna řádně od narození neplatil výživné a dluží na výživném k dnešnímu dni 78000kč.Když jsem na Policii podávala trestní oznámení tak rychle něco poslal ,ale jen málo aby bylo vidět ,že má snahu a tím pádem to bylo zase zastaveno. Podávala jsem návrh na prodej movitých věcí na Okresní Soud a ten to předal na exekuční úřad.Ten ,ale nic nevymohl,protože dotyčný otec nemá žádný majetek.Vždy vypovídá celé roky stejně ,že nikde nepracuje a peníze si vydělá jen příležitostně.Syn má 20let a otec mu nikdy na nic nepřispěl a ani ho nezná -a neviděl.Ještě k tomu má vrozenou vadu a od malička jezdíme do nemocnice ,kterou si hradíme taky sami . Už si nevím rady co stím tak bych byla ráda kdyby mi někdo poradil.Děkuji s pozdravem

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
pavlínka300
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Dluh na výživném.

Příspěvekod Finurka » sob 03. pro 2011 18:20:14

Kontaktujte mne na
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
, ráda pomohu, ale Vašemu synovi, je zletilý a otázka výživného se týká jeho, ne Vás, pokud nejste jeho opatrovník ustanovený soudem.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
pavlínka300 (ned 04. pro 2011 12:47:14)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení