Dobrý den,
dne 19.1.2012 jsem obdržela dopis od nějaké exekuční společnosti, kterou jsem ani nenalezla na internetu. Dopis vystavili dne 6.1.2012 a platbu požadovali do 10.dnů, což je dost nemožné, vzhledem k datu doručení, tak nevím jestli je to účvelové. V loňském roce jsem se rozvedla a potřebovala jsem dost na rychlo peníze, abych vyplatila dnes již ex-manžela.Oslovila mě společnost Českomoravská Finanční, příjemná operátorka, odpovídala na otázky i na tu základní, že platbu 4 800kč, kterou po mě teď žádá exekuce zaplaím po zprostředkování půjčky. Vše jsem doložila a zaslala na jejich adresu, no a více se mi neozvali, co jediné..se snažili stáhnout platbu z mého účtu.Chtěla jsem vysvětlení, že v nabídce mi bylo sděleno něco jiného, než pak byla realita.Marně jsem se snažila dovolat na jejich linku a marně jsem psala i emaily
info@cemofin.cz, dodnes mě nikdo nevolal. Když jsem si zjistila co je to za společnost, a trošku jsem pátrala po jejich obchodních praktikách, poslala jsem výpověď nebo odstoupení od smlouvy a to do měsíce od telefonického hovoru.Ověřila jsem si přijetí doporučeného dopisu, už jsem jim nevěřila, dopis byl převzít dne 11.6.2011 jejich pracovníkem. Požadovala jsem navrácení svých dokladů a okamžité přerušení jakéhokoliv kontaktu. Vůbec mě nevolali, nenapsali jak na email, tak na dopis a dodnes mi nic nevrátili, co se snažili, tak pouze stáhnout platbu i přes fakt zrušeného inkasa. Manžela jsem nakonec vyplatila, ale po oslovení ombudsmana České spořitelny, kde se mě povedlo konsolidovat všechny úvěry a tím pak vše dát do řádného kroku a mohla jsem žít dál se třemi dětmi v poklidu, až do čtvrtku tohoto týdne.

Hledám možnost jak se bránit proti novodobím lichvářům, kteří neznají slovo lidskost, spíš pouze profit a jdou i přes mrtvoly. věřím, že můj příběh nebude ojedinelý, dle refenci z internetových stránek je jich fůra, ale lidi se již bojí věřit komukoliv.