Netýká se to mě, ale mé nezletilé dcery. Profil jsme založili před dvěma lety a e-mail zde uvedený je na mou osobu - to proto, abych měla přehled kdo nabízí focení či casting.
Mohu říci, že za dva roky dostala má dcera pouze samé nabídky na focení erotických fotografií a to je jí prosím 13 let!!
Všem jsem odepsala, že jejich kontakt předám dále na Policii ČR.
Jeden "fotograf" mi dokonce odepsal, že se nechce bavit s maminkou, ale přímo se slečnou.
Nejpikantnější e-mail přišel včera od jistého L.M.a dle jeho e-mailu jsem zjistila, že je to samotář, který shání nějakou mladou kočičku a to na internetovém portále
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tady je jeho inzerát: Hledam zajicky
Ahojky.Jestli NEmáš teď žádnýho kluka, tak já Tě beru.Mohl bych za Tebou klidně i přijet, ale nevím jestli máš volný byt a trochu soukromí by určitě neuškodilo.....!! - Bylo by lepší, kdybys přijel Ty za mnou (pak Tě můžu odvézt autem zpátky!) , mám svůj byt a můžeme si to spolu u mě pořádně užít...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže upozornění pro všechny kdo chtějí uspět v modelingu, tento portál není vhodný pro prezentaci, najít si opravdu kvalitní modelingovou agenturu, kde maminky samozřejmě vždy o všem vědí co se bude fotit a jak.
Neexistuje, aby si mladé slečny řídily život samy a ještě ke všemu s takovými pochybnými muži jako jsou tito.