Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

HELP FINANCIAL s.r.o

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Re: HELP FINANCIAL s.r.o

Příspěvekod Josef1952 » pát 07. říj 2011 23:03:14

Tak takhle rozmazlené obch.zástupce nemá ani"Provident Financial".

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Josef1952 poděkoval
amalka (sob 08. říj 2011 8:05:48)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

Příspěvekod jozefina » sob 08. říj 2011 8:00:59

Dobrý den
Tak koukám,že máme asi společnou obchodní zástupkyni :lol: Ta moje mi řekla pokud jí to nebudu nosit tak už nikdy žádnou půjčku nedostanu a tím,že mám již 2 tak jsem jela za ní domů.Ani nepřijela ona za mnou i když dobře vím,že se vše má sepisovat u mě doma.Bylo by dobré a chtělo by to se podívat na tuto firmu asi není tak férová co myslíte.Díky za toto téma bylo to třeba.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele jozefina poděkoval
amalka (sob 08. říj 2011 8:06:38)
Pridat.eu
jozefina
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 1 krát

Příspěvekod Josef1952 » sob 08. říj 2011 8:58:38

Myslím,že jde o hodně prapodivnou firmu.Protože má adresu:
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Přitom každá seriózní firma
má svoji doménu.Ale provozovatelé webhostingů chtějí za registraci domény zaplatit.A ověřují si existenci firmy či osoby.
To vím protože,nedávno jsem si musel nechat zaregistrovat svoji doménu.Navíc,tato firma neuvádí ani IČO.Takže se
domnívám,že tato firma nemusí ani oficiálně existovat.

thanks
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

Příspěvekod barunka011 » čtv 20. říj 2011 12:56:43

Text vymazán, jednalo se o reklamu, která zde nepatří a navíc nesouvisí ani s předmětem tohoto vlákna. Finurka

thanks
Pridat.eu
barunka011
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod Finurka » pát 21. říj 2011 0:32:40

Dovolím si uvést domněnky pana Josefa na pravou míru. Firma je řádně zapsaná v obchodním rejstříku a má webové stránky :

Poskytuje rychlé půjčky od 5000 do 50000 Kč, stejný systém jako na př. Provident. Firma existuje od roku 2003( původně byla zapsána jako JUNIS, s.r.o. v roce 2001 a IČ má 264 40 334), sídlo má v Mladé Boleslavi a jednateli jsou dva muži ve věku 44 a 55 let. Společníky této firmy byli 4 muži ( 3 ve věku nad 55 let a jeden 44) a to roku 2008. 4.8.2008 byl zapsán nový a jediný společník, kterým je

Pokud máte problémy s obchodními zástupci této firmy, doporučuji kontaktovat jednatele na čísle :

Posuzovat serioznost firmy dle domény je nevhodné. Mimochodem doménu centrum.cz využívají nejvíce firmy.

Dále všechny uživatele žádám, aby na tomto fóru o firmách uváděli údaje a informace ověřené, resp. ověřitelné, nikoliv své domněnky.
Předejde se tak zbytečným sporům, které by mohly poškodit toto fórum a veškerá dosavadní snaha by znevážena.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
Josef1952 (pát 21. říj 2011 7:56:01)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Smutnicka » úte 08. lis 2011 12:24:34

Právě jsem přišla domů a najednou koukám a polepený vchodový dveře :( Vyhrožování exekutorem s asistencí policie. Paní zástupkyně od mého manžela dokonce odmítla vzít splátku protože nebyla celá. Já jsem na ÚP manžel vydělává jen hrozně málo a paní manažerka místo pochopení mi dala jasně najevo dost nevybíravě, že tohle jí absolutně nezajímá. Jak si můžou takhle vůbec dovolit jednat s lidmi, kteří se snaží alespoň platit. Sice málo ale nezapírám se, telefon beru ikdyž s úsměvem na rtech to zrovna není.

thanks
Pridat.eu
Smutnicka
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát

Příspěvekod Unabella » stř 09. lis 2011 0:43:36

K tomuto mohu dodat jen tolik: existuje exekuční řád, který by měl každý exekutor dodržovat.
To znamená - nejdříve by měl vyzvat dlužníka k úhradě dluhu, pak když není žádná reakce ze strany dlužníka, zablokovat účet, plat aj.
A teprve poté, když ani tady není nic vymoženo, může dojít k movité a pak nemovité exekuci.
To co udělali Vám byla nemravnost sama o sobě a chtěli Vám udělat ostudu v domě, kde bydlíte.
Víte exekutoři si neuvědomují, že každý pátý občan ČR má exekuci a tak dnes to není ani ostuda.
Jestli to je ostuda tak jedině ostuda státu, že takové věci dopouští.
Blíží se změna exekutorského zákona a oni nebudou mít už tolik pravomocí.
Vy když vše zaplatíte exekuce se ukončí, můžete podat stížnost na Exekutorskou komoru, která Vám jistě odpoví ve stanovené lhůtě.
Přeji zdar Vaší věci ;)

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Unabella dostal děkování - 3
Finurka (stř 09. lis 2011 12:16:24), goflin (pát 11. lis 2011 19:11:26), Smutnicka (stř 09. lis 2011 8:03:17)
Pridat.eu
Unabella
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 12 krát
Má poděkování: 19 krát

Příspěvekod Smutnicka » stř 09. lis 2011 10:26:44

Nejzajímavější je, že mi tato firma ani nevolá, ani za mnou nepřijde obchodní zástupce. Žádný soud nikdy neproběhl. Dokonce ani jimi zmiňované oznámení o dluhu nikdy nepřišlo. Takže mi z toho vychází, že tato firma si určuje zřejmě vlastní exekuci na kterou nemá právo bez řádného soudu, nemýlim-li se

thanks
Pridat.eu
Smutnicka
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Předchozí

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení