Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Podepsala jsem BP - po nehodě- ortel smrti?

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Podepsala jsem BP - po nehodě- ortel smrti?

Příspěvekod RaK » stř 31. srp 2011 14:28:57

22.8. mě smetl traktor Massey Ferguson) s přívěsem. Nazastavil, ujel. Svědek (auto přede mnou) mi pomohl z auta a základním ošetřením (zrušený levý bok auta). Přivolaná hlídka PČR dorazila, zavolala LZS neb jsem byla v šoku. A pak nastal další šok!!!!
Po dobu ošetření, naštěstí pouze drobného poranění a monitorování, mi policisté předpřipravili záznam. Řidiče telefonicky dohnali zpět na místo, frajer dorazil v OA po hodině a po šuškandě na místě, ještě doplnili jeho nacionále. Ač v šoku, zmateně jsem se ptala, kde je uveden svědek, zranění....a dostalo se mi ujištění, že vše bude v protokolu mimo evrop. záznam o nehodě.
A tady kámen úrazu. Nic pochopitelně nedoplnili, lež jako věž. Svědkovi, kterému volali - neuveden. Zranění-neuvedeno (šok a drobné poranění prý nejsou zraněním).Ujetí řidiče z místa, nikde nic. A babo raď....
Řidič nadměrného vozidla ujel z místa nehody, jel nepřiměřeně, NEMĚl vystaveno povolení k přepravě - tedy docela slušná sbírka přestupků.... přiznal spoluvinu za 500,- bez bodu a vesele jezdí s nákladem po silnici dál.

Verdikt: uklizeno, zameteno.
Následky: moje auto v servisu nedobytné, týden dovolené v čudu (jsem ve zkušebce, neschopenku si dovolit nemohu),
hlava jako meloun, 3 dny totálně mimo, pak ještě přibyl límec a léky, že nevím z čeho je mi hůř. A co vůbec nevím, je, jak dál....mimořádný opravný prostředek jsem podala, ale šance 0. Vždy končí na stejném stole :-(. Pokud napadne někoho nějaké řešení, jak se bránit proti opravdu nechutnému jednání poicistky a následku, který jsem popsala...prosím dejte vědět!!! P.S. hlavně NE!!!!, že jsem neměla podepisovat!!! to vím taky, ale ve stavu, kdy mě v šoku oprašovali a ujišťovali, jak vše bude skvělé, bych podepsala i závěť v jejich prospěch. :evil:

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
RaK
Kadet
Kadet

Poděkoval: 6 krát
Má poděkování: 1 krát

Re: Podepsala jsem BP - po nehodě- ortel smrti?

Příspěvekod Boxer_UBS » sob 05. lis 2011 1:06:06

Vážená RaK,
požádal bych Vás, abyste sem ještě uvedla, ke komu jste podala mimořádný opravný prostředek, jaký je ten "pořád stejný stůl"?
Ozbrojte se až po zuby Boží výzbrojí, abyste mohli čelit ďáblovým nástrahám

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Boxer_UBS poděkoval
RaK (ned 06. lis 2011 11:09:05)
Pridat.eu
Boxer_UBS
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 9 krát

Příspěvekod RaK » ned 06. lis 2011 11:25:20

[quote="Boxer_UBS"]Vážená RaK,
požádal bych Vás, abyste sem ještě uvedla, ke komu jste podala mimořádný opravný prostředek, jaký je ten "pořád stejný stůl"?[/quote]

Mimořádný prostředek jsem podávala nadřízenému orgánu, tedy Krajské ředitelství JčK. Od napsání příspěvku se stalo pouze to, že jsem byla " Vyzvána " - přezkum. Vtipné, že mě vyslýchal policista, který byl! na místě nehody.
Takže nebyl ani krapet předpojatý.
Následně mi bylo zasláno sdělení, že mám smůlu a případ se uzavírá. Ve sdělení byly některé věty z protokolu o výslechu, ale vytržené z kontextu.
Dokonce jsem v jednom řádku označena jako řidič Svoboda. Vážně kvalitně odvedená práce.
Teď ještě navíc boj s pojišťovnou, protože ta chce přesný popis nehody, plánek a výpověď svědka, což nemám neb PČR byla na místě a já svědka nevyslechla ani jsem plánek nekreslila. :-(.

thanks
Pridat.eu
RaK
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » ned 06. lis 2011 19:41:23

Zde je jediné řešení a to obrátit se na inspekci policie ČR, i když se nejedná ze strany policistů o trestný čin, ale chybné přezkoumání.
[quote]Inspekce Policie ČR (dále jen "inspekce") řeší především ta jednání příslušníků Policie ČR nebo zaměstnanců Policie ČR, která jsou trestným činem. Kázeňské přestupky vyřizují nadřízení policistů nebo zaměstnanců Policie ČR - služební funkcionáři, a to i prostřednictvím vlastních kontrolních mechanizmů - skupin vnitřní kontroly.
[/quote]
Dle Vašeho sdělení policie na kraji nepostupovala v souladu s výše uvedeným a proto podejte podnět na přešetření postupu krajského ředitelství policie ČR, ne původního vyšetřovatele. Následující údaje jsou kontaktní ve Vašem kraji :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
RaK (pon 07. lis 2011 10:03:03)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Boxer_UBS » pon 07. lis 2011 18:01:27

Myslím, že Inspekce není ta správná cesta. Protože, jak je správně v příspěvku "Inspekce PČR řeší trestné činy"
Takže se obraťte na Oddělení vnitřní kontroly, které funguje na každém Územním odboru...

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Boxer_UBS dostal děkování - 2
Finurka (úte 08. lis 2011 17:36:49), RaK (pon 07. lis 2011 18:10:14)
Pridat.eu
Boxer_UBS
Zpravodaj
Zpravodaj

Příspěvekod RaK » pon 07. lis 2011 18:19:17

[quote="Boxer_UBS"]Myslím, že Inspekce není ta správná cesta. Protože, jak je správně v příspěvku "Inspekce PČR řeší trestné činy"
Takže se obraťte na Oddělení vnitřní kontroly, které funguje na každém Územním odboru...[/quote]

Díky za radu, jen nevím, zda zafunguje :cry: , policista stihl povýšit na náčelníka!!! a v rámci útvaru je to "ruka ruku myje"

Na IMV z mého pohledu je stížnost oprávněná, ono se de facto jedná o zneužití pravomoci v.č.

thanks
Pridat.eu
RaK
Kadet
Kadet

Příspěvekod Boxer_UBS » pon 07. lis 2011 18:31:10

Tak se obraťte na oddělení vnitřní kontroly v jiném okrese s tím, že si myslíte, že místní policisté jsou zaujatí. To lze také ;)
Špatné rozhodnutí nemusí být zneužitím pravomoci...

thanks
RaK (pon 07. lis 2011 18:34:34)
Pridat.eu
Boxer_UBS
Zpravodaj
Zpravodaj

Příspěvekod RaK » úte 08. lis 2011 10:06:59

[quote="Boxer_UBS"]Tak se obraťte na oddělení vnitřní kontroly v jiném okrese s tím, že si myslíte, že místní policisté jsou zaujatí. To lze také ;)
Špatné rozhodnutí nemusí být zneužitím pravomoci...[/quote]

Ještě to zkusím, protože musím :cry: , nicméně se pořád domnívám, že policista fakt spáchal cosi jako zneužití pravomoci...
citace z mailu svědka, který byl na místě nehody : "Na závěr chci konstatovat, že jsem ochoten ve věci této dopravní nehody vystupovat jako svědek, i když jsem byl ještě téhož dne telefonicky kontaktován příslušnicí Policie ČR, která údajně vede vyšetřování předmětné dopravní nehody. Po mém sdělení, že řidič kombajnu jel jako smyslů zbavený mi sdělila, že vyšetřování vede ona a nikoliv já. "

Tady je zakopaný pes, svědek se absolutně nehodil pro verdikt, takže policistce byl znám a viz text raději zatajen.

thanks
Pridat.eu
RaK
Kadet
Kadet

Příspěvekod Boxer_UBS » úte 08. lis 2011 15:57:28

Určitě do toho jděte, protože policista je tu od toho, aby pomohl těm, co jsou v právu a nepostupoval podle pocitů nebo kamarádství a pod...
Takže já bych zkusil OVK v jiném okrese. Pokud to zatlučou, pak Inspekci PČR, pak klidně dopis Policejímu prezidentovi... Pokud jste právu, máte nárok na to, aby jste se domohla spravedlnosti...
Dejte pak vědět, jaký postup jste zvolila a jak to dopadlo. Zajímá to určitě nejen mě, ale i ostatní, kteří mají negativní zkušenosti s PČR a neví, jak to řešit...

thanks
RaK (úte 08. lis 2011 16:44:18)
Pridat.eu
Boxer_UBS
Zpravodaj
Zpravodaj

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi