Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Poučení jak mužete dopadnout s exekucí 2

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Poučení jak mužete dopadnout s exekucí 2

Příspěvekod samtibalfarst » pon 07. lis 2011 3:12:27

Puvodni tema je zamcene a tak proto dvojka na konci...

Soud rozhodl o dedictvi meho dedy, ze dostanu vse co zustalo (par tisicovek) ze kterych jsem jeste musel zaplatit pohreb. Dedicu bylo vice jenze je soud nesehnal a proto to dali vsechno me.

Po roce na to s objevil muj strejda (sedel v kriminale) a chtel pulku z toho co jsem dostal. Nic jsem mu nedal protoze jsem ziskal penize legalne na zaklade rozhodnuti soudu. Strycek me zazaloval u obcanskopravniho soudu. V den soudu jsem neprisel a radne se v terminu omluvil. Soud rozhodl beze me s tim ze se snazim vse zdrzovat a ze mu mam dal půlku tedy 17 tis plus 13 tis advokatovi. Odvolal jsem se, a poveril jsem manzelku zastupovanim me osoby protoze uz jsem na to nemel zaludek. U soudu ji ani nenechali mluvit i pres to ze bylo hodne co dodat na mou obranu (prej to nebylo k veci) a tak sotva rekla par slov a byla umlcena. Soud potvrdil predchozi verdikt.

Psal jsem na ministerstva vseho druhu podaval trestni oznameni neb jsem si byl jisty ze byla proti me zaujatost a spoustu jinych machinaci. Myslite ze jsem se neceho dovolal? ani nahodou.

Mezitim si pravnik nauctoval dalsich 17 tis za oodvolaci rizeni a hned to soupl exekutorovi ktery chtel hnedle 65 tis. O tom ze nam chteli zabavit byt za 2 miliony a vse bylo nachystane tak at nic nezmuzeme se radeji ani nebudu rozepisovat. Oznameni o narizeni exekuce vubec neprislo to mi donesl exekutot az půl roku pote co bylo vydane.... najivne jsem tehdy stale psalstiznosti a oni uz meli dolmuveneho kupce atd... toto se delo i pres to ze na mem bankovnim konte bylo dost na to aby exekuce byla uspokojena jenze oni chtelo hned 2 miliony a tak se o konto nezajimaly.

Na rady akvokata jsem hned volal exekutorovi ze prijedu a osobne privezu penize. Domluvili jsme se ze nema cas a mam prijet za 4 dny opet na radu advokata jsem ihned jel a necekal 4 dny. Zaplatil jsem jine kompetentni osobe protoze od ni jsem se dozvedel ze kdybych prisel za 4 dny byt by byl uz prodany a exekutor to moc dobre vedel. Uz fakt ze za rozhodnuti soudu me stalo 65 tis a nikde jsem se niceho nedovolal mi navzdy uzavrel viru ve spravedlnost....

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
samtibalfarst
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 2 krát

Re: Poučení jak mužete dopadnout s exekucí 2

Příspěvekod Návštěvník » pon 07. lis 2011 23:05:45

Zajímavá zkušenost...
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Poučení jak mužete dopadnout s exekucí
    od samtibalfarst » stř 22. čer 2011 23:13:27
    2 Odpovědi
    2677 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Unabella Zobrazit poslední příspěvek
    stř 09. lis 2011 0:34:45
  • sloučení exekucí
    od kamila » úte 10. led 2012 10:34:02
    1 Odpovědi
    3413 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Finurka Zobrazit poslední příspěvek
    úte 10. led 2012 12:03:29
  • nemovitosti v exekuci
    od Návštěvník » pon 16. led 2012 0:02:11
    1 Odpovědi
    2958 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    pon 30. led 2012 0:03:49
  • půjčka na exekuci
    od Návštěvník » pát 27. led 2012 0:04:24
    4 Odpovědi
    5941 Zobrazení
    Poslední příspěvek od goflin Zobrazit poslední příspěvek
    pon 02. dub 2012 19:41:03
  • dražba aut v exekuci
    od Návštěvník » ned 29. led 2012 0:03:56
    1 Odpovědi
    3552 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    ned 12. úno 2012 0:04:15

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení