Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat.
Před měsícem mi přili tyhle zprávy:1) Ahoj
Vcera jsem byla cely vecer online ... rda bych si s tebou dopisovala. Asi nejsi tak plne singl, co ?! ... a druha 2) Mohl bys mi rci, co mus clovek udelat, aby ziskal tvoji pozornost ?! Neco nevrhni ... Jen tak neco me prekvap
! .... 3) Mohl bys mi poslat MMS ? Mm tady par svych novych privatnich snimku. Pokud chces, poslu Ti je! Lbm
Tyto zprávy sem ignoroval protože sem nevěděl o koho de.Z prvu sem myslel že mi to někdo posílá z icq a tudíž ho znám. Takovýhle myšlnek mi hlavou proběhlo nespočetně číslo se neozvalo tak sem to nechal plavat. V pátek ovšem číslo napsalo znova a mě se začly opět honit myšlenky kdo to je. Nakonec sem si řekl, jedna sms mě nezabije odpovim a budu mít klid. To se ovšem nestalo a já si s "20ti letou slečnou" začal psát. Za víkend sem odpověděl asi 70x a popravdě mě dosti smskama uháněla. Nějak mi to nedalo a tak sem do googlu zadal číslo a vyjelo mi že jsou to podvodníci a za sms chtějí 50 kč. Počítám že učet za telefon bude kolem 4000. V okolím sem se ptal a kamarád mi řekl že se mu to stalo také ale jemu zavolali a na konci měsíce mu přišel účet za tři tisíce. Šel s tím na policajty a 3000 dostal zpátky a jestě dostal odškodné. Co můžu dělat jako podvedený?
Předem díky za odpovědi