Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Telefoní číslo 9098850

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Telefoní číslo 9098850

Příspěvekod Maerek » ned 16. říj 2011 12:36:39

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat.
Před měsícem mi přili tyhle zprávy:1) Ahoj :) Vcera jsem byla cely vecer online ... rda bych si s tebou dopisovala. Asi nejsi tak plne singl, co ?! ... a druha 2) Mohl bys mi rci, co mus clovek udelat, aby ziskal tvoji pozornost ?! Neco nevrhni ... Jen tak neco me prekvap :-)! .... 3) Mohl bys mi poslat MMS ? Mm tady par svych novych privatnich snimku. Pokud chces, poslu Ti je! Lbm
Tyto zprávy sem ignoroval protože sem nevěděl o koho de.Z prvu sem myslel že mi to někdo posílá z icq a tudíž ho znám. Takovýhle myšlnek mi hlavou proběhlo nespočetně číslo se neozvalo tak sem to nechal plavat. V pátek ovšem číslo napsalo znova a mě se začly opět honit myšlenky kdo to je. Nakonec sem si řekl, jedna sms mě nezabije odpovim a budu mít klid. To se ovšem nestalo a já si s "20ti letou slečnou" začal psát. Za víkend sem odpověděl asi 70x a popravdě mě dosti smskama uháněla. Nějak mi to nedalo a tak sem do googlu zadal číslo a vyjelo mi že jsou to podvodníci a za sms chtějí 50 kč. Počítám že učet za telefon bude kolem 4000. V okolím sem se ptal a kamarád mi řekl že se mu to stalo také ale jemu zavolali a na konci měsíce mu přišel účet za tři tisíce. Šel s tím na policajty a 3000 dostal zpátky a jestě dostal odškodné. Co můžu dělat jako podvedený?

Předem díky za odpovědi

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Maerek
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Telefoní číslo 9098850

Příspěvekod Finurka » ned 16. říj 2011 23:05:11

Tady Vám mou dát jenom jednu radu. Příště neodpovídejte na telefony začínající 9. Tyto telefonní linky nejsou soukromé, ale účelové a platí se za volání i SMS nemalé částky. tato čísla mají různé předměty, počínaje zakoupením jízdenek na MHD, odpovědi na různé soutěže, linky na věštce a v neposlední řadě erotické linky. nechal jste se napálit a promiňte mi to, ale byl jste nezodpovědný a laškování s virtuální slečnou Vás přišlo draho. SMS jste psal dobrovolně, takže částky Vám budou účtovány oprávněně. provozovatele těchto linek bych až tak nenazývala podvodníky, lákají seznámeníchtivé muže různými nabídkami na možnost seznámení. Na lince začínající číslem 9 se ale neseznámíte. Poptejte se na postup toho kamaráda, ale já tomu moc nevěřím,že uspěl.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?