Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Amv group - podvod?

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Amv group - podvod?

Příspěvekod rikamrikam » čtv 15. zář 2011 11:51:46

zazadali jsme o pujcku, amv group zavolali, ze byl uver schvalen a ze mame platit kolem 1800,00 mesicne a ze je to uz i s pojistenim od axy, mame se stavit co nejdriv kvuli podepsani smlouvy...
muj pritel tam jel, podepslal a pote uz se nikdo neozval. firma existuje dal, uz jsme zaplatili 2x tu pojistku od AXY a ono nic.
take jsem si tu precetla tech 100 velmi podobnych prispevku, ale stale nevim, co se da jeste delat, kdyby nekdo zkusenosti mel, prosim poradte, chteli bychom to pojisteni zrusit, ale mame strach, ze nam daji tu pokutu 15000,- . je tu ale jedna moznost, v zakoniku je uvedeno, ze zakaznik muze do dvou mesicu od smlouvy ustoupit, udel to uz nekdo? mam strach , kvuli te pokute, chteli jsme pujcku prave kvuli tomu, ze nemame penize, a ted musime platit jeste 620,- kc navic. prosim pomozte, jsem zoufala

thanks
Za tento příspěvek od uživatele rikamrikam poděkoval
felcman.miroslav (ned 02. říj 2011 17:12:55)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
rikamrikam
Nadporučík
Nadporučík

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 24 krát

Re: Amv group - podvod?

Příspěvekod rikamrikam » čtv 15. zář 2011 11:52:18

už to bylo i na NOVĚ, asi před měsícem a půl, nechápu jak můžete být tak naivní a uzavírat přesto podobné smlovy, do AXA hned zavolejtea vše zrušte, jen kvůli lidem jako vy existují podobné firmy, které parazitují jako blechy nebo vši
Kdyby jste byli finančně v pohodě, dá vám půjčku každá banka, pokud vám nedá půjčku normální spořitelna, ale musíte žádat o nebankovní, není něco v pořádu
Ale netrapte se, občas vidíme v televizi IDIOTY, kteří aby získali nebankovní půjčku nebo úvěr předem zaplatí parazitům desetisíce za různé poplatky,. a úver nakonec stejně nedostanou...nedávno byl pořad o vysokoškolačce, ketrá tak zaplatila více než šedesát tisíc...

thanks
Pridat.eu
rikamrikam
Nadporučík
Nadporučík

Příspěvekod rikamrikam » čtv 15. zář 2011 11:52:44

ano, mate pravdu, jsme idioti, i kdyz si myslim, ze kdybychom nebyli v takove penezni tisni, timto IDIOTEM bychom se nestali.
je to skoda, ale prosim vas, co s tou pokutou 15 000,- korun? kdyz zrusim to pojisteni, budou je po me chtit. a co pak? skoda ze jsem ten porad nevidela, ale ta financni tisen se vztahuje i na vybaveni bytu. pisu z pocitace, na kterem jsem se ucila pred 18 lety na zakladce, internet je natazeny od babicky u ktere bydlime. uz chapete, o jakou penezni tisen se tu jedna?

thanks
Za tento příspěvek od uživatele rikamrikam poděkoval
SIRIS (pon 26. zář 2011 16:44:23)
Pridat.eu
rikamrikam
Nadporučík
Nadporučík

Příspěvekod Návštěvník » ned 25. zář 2011 16:44:58

Dobrý den,myslím si že nejsme jediný který jsme naletěli.Je nás mnohem více a mezi nima patřím i já.Taky sem tak blbá že sem jim nalítla jako malé díte.Byla sem u nich na pobočce v H.K.kde sem já blbec podepsala smouvu kterou to ted nejde zrušit,a hlavne tu pojistku.Poradtě mi co mám dělat.Než mi příjde platit ta pokuta 15000kč.Za každou dobrou radu předem moc děkuji. :? :oops:
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod SIRIS » pon 26. zář 2011 16:46:48

Dobrý den, byl jsem podveden Amv GROUP. Nedávno jsem uzavřel smlouvu s životním pojištěním AXA a zaplatil jsem 690 Kč. Protože jsem nevěděl,co bude dál následovat, tak jsem zaplatil , pokoušel jsem se volat nezvedají telefon ,neodepisují!! Mohu od toho odstoupit a jak??? Prosím jestli někdo víte jak postupovat byl bych rád kdyby jste někdo poradil. Děkuju

thanks
Pridat.eu
SIRIS
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod ottarichter » čtv 13. říj 2011 8:55:24

[quote="rikamrikam"]zazadali jsme o pujcku, amv group zavolali, ze byl uver schvalen a ze mame platit kolem 1800,00 mesicne a ze je to uz i s pojistenim od axy, mame se stavit co nejdriv kvuli podepsani smlouvy...
muj pritel tam jel, podepslal a pote uz se nikdo neozval. firma existuje dal, uz jsme zaplatili 2x tu pojistku od AXY a ono nic.
take jsem si tu precetla tech 100 velmi podobnych prispevku, ale stale nevim, co se da jeste delat, kdyby nekdo zkusenosti mel, prosim poradte, chteli bychom to pojisteni zrusit, ale mame strach, ze nam daji tu pokutu 15000,- . je tu ale jedna moznost, v zakoniku je uvedeno, ze zakaznik muze do dvou mesicu od smlouvy ustoupit, udel to uz nekdo? mam strach , kvuli te pokute, chteli jsme pujcku prave kvuli tomu, ze nemame penize, a ted musime platit jeste 620,- kc navic. prosim pomozte, jsem zoufala[/quote]
vazeni do dvou mesicu odstoupit muzete,mnelo by to byt bez sankci,ve vypovedi jsem se odkazoval na clanek v jejich smlouve a to oddil1 cl,1.15 zanik pojisteni,jelikoz pani Pidova z AMV Group s.r.o. v Ceskych Budejovicich krasne mluvila ale uz dopredu vedela ,ze podava falesne informace trebas nerekla,ze je diler pojistovny,ze penize nedostanete i kdyz splnite vse co chteji vcetne AXy,dale ze letak s akci 100000kc,za 1445 korun na 96mesicu je jen klamava reklama na nalakani lidi,jelikoz jsem byl ve financni krizi chtel jsem to zkusit a naletel jsem,tak mne take zajima jak se ted az se dozvi o zruseni AXy y trvaleho prikazu zachovaj ,az neco poslou dam zas vedet

thanks
Pridat.eu
ottarichter
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát

Příspěvekod ottarichter » čtv 13. říj 2011 9:05:53

[quote="rikamrikam"]už to bylo i na NOVĚ, asi před měsícem a půl, nechápu jak můžete být tak naivní a uzavírat přesto podobné smlovy, do AXA hned zavolejtea vše zrušte, jen kvůli lidem jako vy existují podobné firmy, které parazitují jako blechy nebo vši
Kdyby jste byli finančně v pohodě, dá vám půjčku každá banka, pokud vám nedá půjčku normální spořitelna, ale musíte žádat o nebankovní, není něco v pořádu
Ale netrapte se, občas vidíme v televizi IDIOTY, kteří aby získali nebankovní půjčku nebo úvěr předem zaplatí parazitům desetisíce za různé poplatky,. a úver nakonec stejně nedostanou...nedávno byl pořad o vysokoškolačce, ketrá tak zaplatila více než šedesát tisíc...[/quote]
do potizi se dostane i slusnej clovek,tak mne prosim nenazivejte idiotem,protoze kvuli opozdene vyplate jsem nezaplatil hypoteku vcas ,a to jsem u normalni sporky,tak mne souply do registru dluzniku ,a zalezi na nich jestli vas vymazou nebo ne a uz se vezete dik

thanks
Pridat.eu
ottarichter
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • amv group podvod