Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

HELP FINANCIAL s.r.o

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

HELP FINANCIAL s.r.o

Příspěvekod pavla5 » čtv 29. zář 2011 19:34:49

zajímá mě zda tato firma má nárok na polepení vchodových dveří v panelovém domě .Dlužím této firmě 5000 a do výplaty to vše dorovnám .Je to dost nepříjemná zkušenost nejen ostusa po baráku a jiné,ale vždy jsem byla kvalitní zákazník jen tento měsíc jsem nevyšla a hned tohle.Můžete mi poradit jestli na to mají nárok na lístku bylo jméno ,příjmení a dlužná celková částka úvěru.A hlavně OZNÁMENÍ O BYTOVÉ EXZEKUCI .Také tam je že co v nejkratším termínu od tohoto oznámení přijdou za účasti PČR .Jedná se o nebankovní půjčku.Děkuji Pavla

thanks
Za tento příspěvek od uživatele pavla5 dostal děkování - 2
karolka (ned 02. říj 2011 5:16:31), kámoš (čtv 06. říj 2011 19:40:27)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
pavla5
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 2 krát

Re: HELP FINANCIAL s.r.o

Příspěvekod goflin » čtv 29. zář 2011 20:33:21

Dobrý večer

Váš dotaz jsem si musel přečíst třikrát a i po čtvrté mi nejdou zavřít ústa. Je neuvěřitelné co si jsou schopní tito lidé dovolit.
Ale bohužel z právního hlediska zřejmě nelze nic moc dělat. Napadá mě maximálně přestupek proti občanskému soužití. A i toto by se muselo dát dohromady velice šikovně, nejlépe za pomoci právního zástupce.
Exekuce se nebojte. Toto je čistokrevný psychologický nátlak na Vaši osobu ze strany společnosti, u které Váš dluh vznikl. Nařídit exekuci není tak jednoduché jak se může na první pohled zdát ;)

To co tomu řeknou sousedé je součást plánu firmy. Ostuda je mocná zbraň...
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Za tento příspěvek od uživatele goflin poděkoval
pavla5 (pát 30. zář 2011 18:36:39)
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

Příspěvekod Finurka » pát 30. zář 2011 10:04:49

V žádném případě toto nesmí, oznámení tohoto typu mohou být pouze na Úředních deskách státních orgánů, exekuční úřad, obecní úřady, soud, registry dlužníků, kde mají přístup registrovaní uživatelé. Pokud je ve smlouvě o půjčce uvedeno ujednání dle ustanovení zákona o ochraně osobních údajů, pak je to navíc ještě evidentní porušení tohoto zákona ze strany firmy ,kterou uvádíte. Neznám přesně znění smlouvy, t.j. ustanovení o ochraně osobních údajů. Doufám, že jste tento cár papíru sundala a máte jako podklad pro narovnání. Asi nejschůdnější cesta rychlého očištění Vaší osoby je, vyzvat firmu, aby neprodleně po úhradě vašeho dluhu, resp. opožděné splátky " vylepili" sdělení, kde bude napsáno, že jste neprodleně dostála svým závazkům a tedy žádným dlužníkem nejste, že se jednalo pouze o jednorázové opožděné splácení. V žádném případě se neobávejte exekuce, před ní probíhá dost právních úkonů, je to až ta poslední akce, jak vymoci dluh. A co se týká účasti policie ? Tak ta má povinnost chodit s exekutorem, když to požádá. Je to nemístné zastrašování až psychické vydírání. Pokud to chcete rychle a řádně vyřešit, pošlete mi kontakt na Vás a znění smlouvy o půjčce na :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Jedině po seznámení se zněním smlouvy Vám mohu konkrétněji poradit.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka dostal děkování - 2
goflin (ned 02. říj 2011 8:33:58), karolka (ned 02. říj 2011 5:16:56)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod kámoš » ned 02. říj 2011 5:08:09

tak koukám že nejsem jediný.Mě se stalo to samé a měl jsem vynecháno 5 splátek což byla částka 2000 .Přišel jsem o práci a bohužel jsem nemohl platit i když jsem se snažil vše vysvětlit obchodnímu zástupci nic to nepomohlo jen výhružky a pak telefonát od manažera který nešetšil dost zvláštním slovníkem.Bydlím v Děčíně ale tuto zkušenost v mém okolí má pár známích,nikdy jsme nevěděli že se můžem bránit dík za radu.Ten souhlas tam je i o ochraně osobních údajů.
Dík za tento portál policisté.com věřím že to pomůže bránit se dík kámoš

thanks
Pridat.eu
kámoš
Kadet
Kadet

Poděkoval: 3 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod Josef1952 » pon 03. říj 2011 17:42:17

Myslím,že i natěchto příspěvcích je vidět,že je dobře,že tento portál vznikl.Neví,ice,kdo jej založil
ale,chtěl bych mu za to poděkovat.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Josef1952 dostal děkování - 2
kámoš (úte 04. říj 2011 18:22:26), pavla5 (stř 05. říj 2011 18:35:11)
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

Příspěvekod Finurka » stř 05. říj 2011 12:45:56

Pane Josef, tak Váš příspěvek je BOMBA. Já to tedy nejsem, ale je to snad na výsost jasné, nebo ne ? :D

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Josef1952 » stř 05. říj 2011 14:13:43

Já jsem jen vyjádřil svůj názor.Myslím si,že tento portál hodně užitečný protože,pomáhá lidem..A moji rodiče mně vždy učili,že za každou pomoc je třeba poděkovat.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Josef1952 poděkoval
kámoš (stř 05. říj 2011 18:43:23)
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

Příspěvekod Finurka » stř 05. říj 2011 21:38:57

Já jsem se vyjadřovala k osobě, která toto fórum založila. Poděkování každopádně oceňuji.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod pavla5 » pát 07. říj 2011 15:50:30

Děkuji všem za pomoc Pavla

thanks
Pridat.eu
pavla5
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 2 krát

Příspěvekod kámoška » pát 07. říj 2011 19:02:20

Dobrý večer
Tak to samé se mi stalo také.U této firmy stačí,aby jste se nepohodla s tím kdo chodí pro splátky.A také mám obchodní zástupkyni která mi při sepisování řekla pokud ji nebudu nosit splátky k ní domů tak mi půjčku nedá.Je už dost stará a nechce nikam chodit ,že jí to všichni takto nosí a má podporu od manažera.Jsem ráda ,že někdo také mluví o těchto půjčkách.Díky
Pridat.eu
kámoška
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení