Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

courlux.com

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

courlux.com

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:48:30

Dobrý den... Všem postiženým touto společností musím říct, že jsem tam pracovala jako ta milá telefonni operátorka..... Sama jsem si strojek a podobné produkty nechala zaslat.... Jen chci říct, že Vám nikdo nedokáže, že uskutečněný hovor může s operátorkou provést kdokoliv a nadiktovat rovněž iniciály jakékoliv.... NIKDO upozornuji NIKDO vám nemůže dokázat, že to byl právě Váš hlas, či Vaše objednávka, takže není strachu... Tato firma Vám sice pošle spoustu výhružných dopisů o nezaplacení atd... Ale to je tak vše co může.... Jinak nejlepší rada pro Vás nachytané je ta, že napíšete na uvedený mail, že jste nic neobdrželi a nebo jste s operátorkou vůbec nehovořili, napsat vše do mailu- své jméno, adresu, popř. jestli Vám přišel dopis o přijetí strojku atd, tak tam bude zákaznické číslo.... to vše poslat na mail třeba se slovy, že nic platit nebudete- chce to napsat důrazněji. je to písemně, tak máte důkaz!!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: courlux.com

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:48:47

Mě se stalo totéž.Volala slečna,neodbytná až hrůza,tak jsem nakonec souhlasila..Včera přišla obálka se strojkem a složenkou na 79Kč.Vtipné je,že slečna mě ke koupi opravdu přemluvila a já teď strojek stejně nemám jak využít,takže bude ležet doma :-) Co mi ale vůbec nepřipadá vtipné je,že z Vašich příspěvků si teď začínám dělat obavy,co se bude dít dále a jak se popřípadě bránit...
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

courlux international

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:49:29

Před časem oslovila mého syna zástupkyně výše jmenované firmy s nabídkou zaslání zkušebního balíčku se žiletkami ZADARMO. Syn souhlasi. Balík dorazil. Žiletky byly v podstatě šmejd. Syn zavolat podle dohody, že další nechce. Po nějakém čase mu ale přišel další balíček se žiletkami a složenkou na 425 Kč!!! Syn trouba zaplatil a znovu volal, aby další neposílali. Operátorka ho ujistila, že žádný balíček už nepříjde. A taky že nepřišel. Za to přišlo psaní od soukromé Vymahačské firmy Intrum Justitia s požadavkem platby na 685 Kč! Na internetu jsem zjistila, že ovšem Courlux není ani zapsaný v obchodním rejstříku!!!! Jak je tedy možné, že vůbec v ČR podniká???? S podvodníky se v naší zemi roztrh pytel! A zajímavé je, že jejich Jména často končí na LUX (odvozeno ale nikoli od latinského Světlo, ale od Luxovat) Proluxují Vám totiž peněženky, ani nemrknete!Pro boj s podvodníky zakládáme občanské sdružení STOP
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: courlux.com

Příspěvekod Denny » ned 02. říj 2011 11:09:59

I ja mam zkusenost se spolecnosti Courlux, neobjednavala jsem ani ja, jen kdosi nahlasil me inicialy..rovnez bylo doruceno, nasledne volano, ze nemam zajem, prisly i upominky...avsak vzhledem k tomu, ze zbozi nedorucuji doporucene, nemaji jak prokazat, ze Vam bylo doruceno. velmi dobre na ne funguje pohrozit jim pravnikem pokud budou volat a nasledne jeste totez sdelit doporucenym dopisem s informaci, ze nemate zajem o odber jejich zbozi.
Pridat.eu
Denny
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • courlux
    od rikamrikam » pon 22. srp 2011 13:00:28
    1 Odpovědi
    2634 Zobrazení
    Poslední příspěvek od rikamrikam Zobrazit poslední příspěvek