od Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:47:19
Tak jsem další podvedený!!!! žádal jsem si o ůvěr ve výši 70 000,-kč. asi 3 den mi přišla sms zpráva že mám ůvěr schválen a byla mi zaslána na můj email smlouva kde je jasně psáno že peníze budou vyplaceny do 3 dnů od podpisu smlouvy. Dostavil jsem se na jejich pobočku v Praze v ul. Olivova . Zaplatil jsem poplatek 3000,-kč a důrazně jsem se optal zda- li je to pravda a budou mi peníze zaslány na můj bank. účet. Ta paní mi řekla nebojte se se vy teď už jen čekáte na peníze a nic jiného budete je tam mít do 5 pracovních dnů. Ale bohužel peníze nepřišly a místo toho mi přišel dopis abych jim předložil Výpisy z bankovního a nebankovního registru a solusu.na dopise bylo psáno "Váš úvěr je schválen a bude vám vyplacen" Fajn řekl jsem si chtěj to tak jim to pošlu. Čekal jsem asi 7 dní a nikdo se neozýval, proto jsem zavolal na tel číslo 608 311 437 . Tato paní na telefonu je dokonalá herečka. a mluví s vámi hrubě a rozkazovačně a sama si určuje své podmínky i přes vaše protesty. Jestli se jí taky občas dovoláte...... najednou mi bylo sděleno že prý jsem jim neoznámil všechny své závazky a proto mi úvěr sníží na 3000,-kč. A to přesto že je to půjčka bez nahlížení do registru. Je to jednoduchý tato firma čistě úvěry neposkytuje ale živí se z poplatků lidí. nakonec jsem zjistil že pán který tuto firmu založil je vlastně odnož firmy Myerson , dělají přesně tento postup. Já se tedy rozhodl že je zkusím žalovat z trestného činu krádeže s úmyslným podvodem. Proto vás varuji nezačínejte se nic se společností CEMSTAR jsou to podvodníci kteří patří do basy!!!
| |
|