Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

cemstar invest s.r.o. podvod

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

cemstar invest s.r.o. podvod

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:46:38

Dobry den ..jsem dalsi jedna z podvedenych ...ponauceni velke ale byla jsem a jeste jsem ve velke krizi...14.6 jsem uzavrela smlouvu na provozovne Stodolni 17 v Ostrave ...ano predem chteli platbu 3.000 kc ..ano zaplatila jsem a slibili ze penize do 7 pracovnich dnu budou na ucte ..OMYL!!!Po 7 pracovnich dnu vam jen chodi domu dopisy a vy jak blbecci zplnujete jejich podminky ...Davala jsem jim jeste moznost (spise sanci pro sebe )odeslala na vlastni naklady jak na overeni podpisu tak doporucenou postou ...ale jak mi prisli dva dopisy na dobirku v hodnote 525kc uz jsem toho mela dost ..volanim na pobocku i mobil ale bezvysledne nikdo mi to nebral ..v ten den jsem navstivila i provozovnu ta pani ktera jede s nema mi rekla ze otom nic nevi ze je to nejaky novy vymysl z Prahy ..Timto jsem znejistila a odstupuji od smlouvy ..Takto nekorektnim zpusobem jednani s lidmi co maji opravdu dost financni problemy ..do patecniho dne to je 2.7.2010 penize nemam ..a podle pani ktera sedi na kresle a nechava si platit penize pri podepsani smlouvy a jejim slovem do 7 pracovnich dnu ...Blbost!!!jen sladke recicky ...vim ze pokud od smlouvy odstoupim ze mi nevrati mych 3.000kc + PENIZE VRAZENE DO CARU PAPIRU...

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: cemstar invest s.r.o. podvod

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:46:56

Neskutečné.Dnes jsem nahrála hovor který vedl můj přítel s paní s cemstaru.Označila ho jako debila.Díky bohu ,že mám hovor nahraný.Jednou už jim musí někdo fláknout přes prsty.Obětuji 10000.-a od pondělí celý měsíc bude postaven bilboard na výpadovce z ostravy,aby všichni věděli o jaké podvodníky jde.Vše mám právně ověřeno,jelikož můj otec i když je v důchodu ,byl a je stále uznávaný pravník.Ty 3000.- at´si někam strčí.nejde asi o INVESTORA,ale o chudáka co rýžuje na lidech v nouzi.Dámy z cemstaru-pokud toto budete číst,naučte se napřed pravidla slušného chování a pak komunikujte s lidmi.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: cemstar invest s.r.o. podvod

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. zář 2011 18:47:19

Tak jsem další podvedený!!!! žádal jsem si o ůvěr ve výši 70 000,-kč. asi 3 den mi přišla sms zpráva že mám ůvěr schválen a byla mi zaslána na můj email smlouva kde je jasně psáno že peníze budou vyplaceny do 3 dnů od podpisu smlouvy. Dostavil jsem se na jejich pobočku v Praze v ul. Olivova . Zaplatil jsem poplatek 3000,-kč a důrazně jsem se optal zda- li je to pravda a budou mi peníze zaslány na můj bank. účet. Ta paní mi řekla nebojte se se vy teď už jen čekáte na peníze a nic jiného budete je tam mít do 5 pracovních dnů. Ale bohužel peníze nepřišly a místo toho mi přišel dopis abych jim předložil Výpisy z bankovního a nebankovního registru a solusu.na dopise bylo psáno "Váš úvěr je schválen a bude vám vyplacen" Fajn řekl jsem si chtěj to tak jim to pošlu. Čekal jsem asi 7 dní a nikdo se neozýval, proto jsem zavolal na tel číslo 608 311 437 . Tato paní na telefonu je dokonalá herečka. a mluví s vámi hrubě a rozkazovačně a sama si určuje své podmínky i přes vaše protesty. Jestli se jí taky občas dovoláte...... najednou mi bylo sděleno že prý jsem jim neoznámil všechny své závazky a proto mi úvěr sníží na 3000,-kč. A to přesto že je to půjčka bez nahlížení do registru. Je to jednoduchý tato firma čistě úvěry neposkytuje ale živí se z poplatků lidí. nakonec jsem zjistil že pán který tuto firmu založil je vlastně odnož firmy Myerson , dělají přesně tento postup. Já se tedy rozhodl že je zkusím žalovat z trestného činu krádeže s úmyslným podvodem. Proto vás varuji nezačínejte se nic se společností CEMSTAR jsou to podvodníci kteří patří do basy!!!
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • cemstar invest s.r.o. podvod
    od Návštěvník » ned 01. led 2012 9:01:26
    1 Odpovědi
    2057 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek