Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Euro Money Czech

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Euro Money Czech

Příspěvekod Jindřich » čtv 22. zář 2011 12:42:30

Dobrý den,

ocitl jsem se ve špatné finanční situaci, rozhodl jsem se proto zažádat si o úvěr přes internet. Webová stránka spadá pod společnost Euro Money Czech a.s. Úvěr mi byl hned schválen a dnes jsem s finančním poradcem podepsal smlouvu o zprostředkování úvěru. Jelikož nemám čím ručit, byl jsem nucen zaplatit zálohu ve výši 3600,- Kč, poradce si ovšem vzal částku 4000,- Kč s tím, že 400,- Kč je poplatek za schůzku. Na 400,- Kč ovšem žádné potvrzení nemám. Dle jeho slov mi domů doporučeně přijde splátkový kalendář. Na internetu jsem se dočetl pár nepřesných pochybností o této firmě. Bojím se teď, že na mě mají nějakou právnickou fintu, díky které peníze ani "schválený" úvěr již nikdy neuvidím, nebo navíc přijdou ještě nějaké pokuty. Možná je má obava zbytečná a předčasná, přesto moc prosím o případné zkušenosti, či rady. Předem díky!

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Jindřich
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Euro Money Czech

Příspěvekod goflin » úte 27. zář 2011 2:22:23

Dobrý večer

Firmu, o které píšete neznám, ale první pravidlo půjček přez internet je: [color=#FF4000][b]NIKDY NEPLATIT NIC DOPŘEDU[/b][/color].

Nechci Vás strašit, ale obávám se, že přijdete o mnohem víc, než jen o 400 korun, na které nemáte doklad
O podobných praktikách podvodných firem se zde na policiste.com napsalo stovky témat a bohužel měli všechny jeden společný výsledek. Žadatel vždy přišel o své peníze.
Kontaktujte Finurku (moderátorka zde na policiste.com) a požádejte jí o pomoc při dalším postupu.

Pokud Vám bude úvěr schválen a peníze přijdou na Váš účet, můžete kontaktovat vedení firmy a zeptat se, zdali je platba za schůzku a to bez dokladu, standartním jednáním obchodních zástupců firmy.

Budeme rádi, pokud se s námi podělíte o průběhu celé věci.

Děkujeme a hodně štěstí
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

Re: Euro Money Czech

Příspěvekod Finurka » úte 27. zář 2011 15:33:01

Pokud jsem se dočetla tak tato firma nepůjčuje a ale sjednává úvěry. Zpravidla nejsou schváleny a nabízí náhradní půjčky, které končí u Providentu nebo Home Creditu.
Jedná se o firmu, která má sídlo v Ústí nad Labem a je to akciová společnost s hodnotou akcií 2 mil. (nic moc, základní standard). Jediná akcionářka pak figuruje v dalších třech s.r.o., které jsou pěkný propletenec s koncovkou na Slovensko. Byla na ni vyhlášena exekuce exekučním úřadem v Kladně, to vyrovnala celkem neprodleně. Zatím Vám ale mou držet pouze palce, je krátká doba na to udělat jednoznačný závěr. Je potřeba vycházet ze smlouvy do kdy máte úvěr dostat, tento termín bedlivě sledovat a pokud bude překročen, lze pak postupovat proti firmě a dožadovat se nápravy.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Euro inkasní