Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

podvodné firmy

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

podvodné firmy

Příspěvekod Návštěvník » stř 21. zář 2011 22:26:32

Která je podle vás ta nehorší?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: podvodné firmy

Příspěvekod Finurka » pát 23. zář 2011 11:00:32

Podvod jako takový je amorální čin. Dělají ho zpravidla osoby, které chtějí přijít k maximálnímu zisku nebo výhodám s co nejmenším úsilím a to nelegální cestou.Dělat podvody na lidech v tísni je pak hyenysmus. Za nejhorší bych označila firmy, které mají dobré právní zázemí, mají velmi šikovně ošetřené smlouvy. Pak je ještě další jev a to pod heslem " stačí, když kape, nemusí hned pršet". T.j. osloví raději více "klientů" za menší částky pod 5000 Kč. Proti těm se v případě podvodu, podvod velmi těžce prokazuje. Navíc spoléhají na to, že podvedení se stydí, resp. bojí zajít na policii,že se navzájem nekontaktují, v mnoha případech ten kontakt ani není reálný. A když k tomu přičteme malé právní povědomí pak tu nastupuje i strach z exekuce. Proto jedním z cílů tohoto fóra je i spojit postižené, aby se dalo podvodníkům zamezit v jejich nekalé činnosti nebo alespoň upozornit na podvodné jednání. V několika případech se to povedlo. Záleží to ale především na postižených. Musí překonat bariéru strachu a studu a podvod ohlásit a nenechat si špatnou zkušenost jen pro sebe. Je jedno heslo : Proletáři spojte se! , proto já vyzývám : PODVEDENÍ SPOJTE SE!. JINAK PODVODNÍKŮM PŠENKA POKVETE DÁL. Spoléhat na legislativu nelze a a navíc se vždy skulinka v zákoně najde, jak jej obejít a zneužít k svému prospěchu.

Na závěr pár postřehů o podvodných firmách v oblasti půjček a úvěrů obecně :
- jedná se o zprostředkování
- společníky a jednateli jsou muži ve věku od 20-35 let
- firma je tzv. "odkoupená" od prodejce firem ( ti jich mívají v "záloze" tak cca 40-60 připravených na prodej)
- firma má virtuální sídlo, resp. sídlo na prapodivné adrese
- sídlo firmy a bydliště jednatelů je daleko od sebe
- společník nebo jednatel mívá více firem
- platba předem
- schůzka o sjednání úvěru ve veřejně dostupných objektech ( obchodní centra, restaurační zařízení)

K tomu pak je nutné být ve střehu při jednání. Obchodní zástupci jsou velmi přesvědčiví, zpravidla velmi dobře upravení s perfektním vystupováním, horlivě Vás přesvědčují, že právě oni jsou ti praví. Já tomu říkám, že mají "školení vymývání mozků", mají talent osloveného doslova "zblbnout". Předstírají vysoké pracovní nasazení, odvolávají se na omezený čas, protože mají schůzku s dalším klientem a pod..

Pokud se projeví to co jsem popsala, mohu dost s určitostí tvrdit, že jste se nechali podvést.

Rada na závěr a to v duchu důvěřuj, ale prověřuj :
v žádném případě nic neplaťte dopředu a smlouvu nepodepisujte ve spěchu bez řádného přečtení. Pokud máte pochybnost, požádejte o čas na prostudování. Seriózní firma na to totiž přistoupí. Dávejte si pozor na rozhodčí doložky a smluvní pokuty, zkontrolujte si, zda jsou ve smlouvě uvedeny konkrétní termíny plnění smlouvy ze strany poskytovatele. Rozhodně nepodepisujte smlouvu, kdy je stanoven termín pro zprostředkování úvěru více jak jeden měsíc. Zprostředkovatel, který je opravdovým zprostředkovatelem tak má spolehlivé investory s kterými má smlouvu, takže nemusí hledat "vhodného" investora pro Vás. Nenechte se uklidnit i sdělením : gratulujeme, Váš úvěr byl schválen". Požadujte konkrétní informace, kdo Vám úvěr nebo půjčku bude poskytovat. A jedno velmi důležité upozornění : smlouvu o půjčce či úvěru podepisujte v jedné místnosti s poskytovatelem půjčky nebo jeho právněným zástupcem, trvejte na ověření podpisů a zablombování smluv, aby se smlouvami nemohlo být manipulováno. Tak předejte možnosti, že na smlouvě bude po dodatečném podpisu poskytovatele uvedená vyšší částka, než kterou jste dostali.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka dostal děkování - 3
admin (pát 23. zář 2011 18:30:57), goflin (úte 27. zář 2011 2:15:56), Josef1952 (ned 25. zář 2011 9:58:51)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod admin » pát 23. zář 2011 18:31:23

Velmi pěkný příspěvek, díky za něj.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod Josef1952 » ned 25. zář 2011 11:11:17

Potvrzuji slova paní"Finurky".Solidní zprostředkovatel jrdná tak jako
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
z Ostravy.Když jsem jí odpověděl na její inzerát v němž nabízela
zprostředkování půjček tak,jsem jí napsal,že nejsem ochoten platit něco dopředu ani volat na čísla
začínající trojčíslím 900.Odpověděla mi:"Ale nic platit nebudete a nebudete ani nikam volat".Domluvili jsme se kolik bych chtěl půjčit,na jak dlouhou dobu a kolik bych splácel.Řeklami,že
mi pošle smlouvu a další dokumenty a když s tím budu souhlasit ať jí do 5 kalendářních dní od obdržení dokumentů zavolám a domlu víme se kdy k ní přijdu do kanceláře a ať nic nevypisuju sám,
že ona to pak vypíše za mně.Bylo to,totiž,velké množství dokumentů.Všechny byly na hlavičkovém
papíře firmy která mi úvěr poskytla.Když jsem za ní přišel tak vše za mně vyplnila.Když jsem se jí
zeptal do kdy budu vědět jestli mi bude úvěr poskytnut tak mi řekla:"Dnes jim to pošlu,oni mi zítra
pošlou SMS a pokud Vám to schválí tak do 3 pracovních dní máte peníze na účtu".Druhý den večer mi
mi volala,že mi úvěr byl schválen a za 2 dny jsem měl peníze na účtu.Nic jsem neplatil ani jsem nikam
nevolal.Aměl jsem dost času na rozmyšlenou.

thanks
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • podvodné firmy