[quote="camil"]Dobrý den,
ano firma za Nás zpracovala dvě žádosti o oddlužení dne 19.9.2011 jsme na Krajském soudě v Ostravě byli na rozhodnutí soudu a tam nám povolily oddlužení,firma zpracovala veškeré dokumenty které jsem jim dodal,vypsali žádost,podali žádosti jelikož jsem to měl do Ostravy přes 70km,poté doplnění,vše proběhlo rychle a kvalitně.
O SPAM firmy se opravdu nejedná jen jsem rád že jsem našel v beznaději firmu,které jsem sice nevěřil,ale přesvědčily mně o opaku.
Ostatně každý se může přesvědčit na stránkách
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
,jakýkoli dotaz rád zodpovím a pomohu jak jen budu moct.
Možná to zní opravdu jako reklama,ale jsem rád že mi pomohli proto se chci podělit v moři podvodníků s jednou dobrou firmou.
Byť p.Košárek doznal že pracoval se společností ASTERIE,ale jakmile prý zjistil jak funguje odešel z ní,jeho minulost neznám,jen pouze nyní když jeho firma zpracovávala mé 2pohledávky.
[/quote]
DOBRÝ DEN.
JSEM TAKÉ V HROZNÉM STAVU SE SPLÁTKAMI A ZAČÍNAJÍ PO MNĚ JT EXEKUTOŘI.BYLA MI TAK DOPORUČENO NOE2 .PROSÍM JAK VELKÁ ČÁSTKA SE PLATÍ TÉTO FIRMĚ?NEMOHU SI DOVOLIT PLATIT VYSOKÉ ČÁSTKY TĚMTO FIRMÁM TAK KAŽDOU NABÍDKU ZVAŽUJI.DĚKUJI PŘEDEM ZA ODPOVĚĎ