od smisivka » stř 21. zář 2011 14:55:56
Včera jsem měla schůzku. Pán mi v prvním telefonátu tvrdil, že má kancelář na Václavském náměstí. V den schůzky byla najednou adresa Vodičkova 28, prý firmu nemám hledat, je jich tam hodně, že mne vyzvedne po zavolání. Místo do kanceláře jsme ale šli do kavárny. Už to se mi nelíbilo, řekl mi, at se tedy alespon kouknu na smlouvu. Tak jo, čtu smlouvu, teprve v tu chvíli vidím že jde o tuto firmu. Do té chvíle pán tvrdil, že firma se jmenuje Fabric neco.....Své jméno říká také,jak do telefonu,tak osobně, ovšem umí to říct tak, že přesně nevíte, Pratt, Brát, Perát,Nerat, Dorát tel.č. 777584774. Na můj dotaz na diskuze ve forech na internetu mi řekl, že to bylo vloni, když bylo hodně podvodných firem. Letos je prý ovšem nový zákon,a již se podvody tohoto druhu nedějí. Záloha 6900,-Kč, kterou chtěl složit je prý tříměsíční splátka - vratný depozit, který on ihned odesílá na ústředí do Chrudimi a druhý den mi na účet přijdou peníze. Málem mě dostal! Jsem opravdu v zoufalé situaci a tak jsem náchylná k dělání blbostí. Jenže jsem po něm chtěla OP. Prý ho s sebou nenosí, a já ho vidět nepotřebuji, protože on je jen zprostředkovatel, s ním onu smlouvu neuzavírám, ale s firmou, uvedenou na smlouvě. A měla jsem jasno. Odešla jsem. Naštěstí. Až ted čtu toto forum. Málem jsem skočila na špek tak jako jiní. Víte co je ale hrozné ?!!? v tom čase, kdy jsem si četla smlouvu-byla dlouhá, volalo tomu člověku na různé mobily asi 7 lidí, se kterými si sjednával schůzky a ještě si z těch mobilů psal do sešitu údaje k dalším půjčkám-patrně z onoho objednávkového webu. Takže scénář stále stejný, roky jim to funguje, lhostejno jaké jméno firmy je uvedeno. Stovky lidí denně po celé ČR. Nechápu to, jak je to možné....
| |
|