od rikamrikam » pát 16. zář 2011 12:50:39
zdravím, mám nahrávku jedné schůzky této firmy a je prokazatelné, že najatí poradci jsou jen pěšáci. já zaplatím 12500 pro firmu,která mi jediného prověření mé totožnosti bude ručit 200000,- to je ale solidarita!!!! mužu být v exekuci, bez prokazatelné bonity a vše je jim jedno, jen mi ted dej 12500 a jdi. odmítne říct před schůzkou jméno firmy, nedovolí odnést papíry mimo stůl, nemáte čas na proštudování,sám nezná obsah smlouvy, částka se měni dle počasí. pán se jmenuje René, pohybuje se okolo Brna, SPZ jeho auta je 7B8 xxxx a je to stříbrné auto. Přesně to sem napsat nemohu,ale na žádost pošlu.
Ještě perlička, když jsem odmítla podepsat,byl nepříjemný a garantoval mi,že již u firmy uvěr nedostanu, a hle???? před chvílí mi přišla sms" gratuluji,váš uvěr byl schválen a jiné číslo na nějakého poradce- ten mi řekl název firmy financia invest sous(cosi) a je ochoten mi smlouvu poslat předem e-mailem. To je rozdíl.
Ještě jedna věc, schůzka se odehrála ve vyškově v hotelu u D1 a majitel na J mi při telefonátu kde jsem ho informovala,že v prostorách jeho hotelu se toto děje a je vhodné aby to věděl měl šanci tomu předcházet a tím chránit jméno hotelu, tak mi začal vyhrožovat,že budu litovat,když jeho jméno na toto forum nebo policii uvedu. Policii jsem to řekla hned a tady uvádím pouze polohu hotelu na A s majitelem na J a stojící ve Vyškově u D1. většina majitelů by takového vykuka vykázala před hotel a ne vyhrožovat oznamovateli. Ale svět se mění. Prostě všem pozor a neplatit předem nic, peníze si solidní firma nechá v uschově u notáře a je klid a je to poctivé
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|