od rikamrikam » čtv 15. zář 2011 11:59:09
Ano podvedla, to už je neskutečné jaké triky pořád vymyšlejí,takže je to něco podobného jako Euro Future a jim podobné ,ale to mně neomlouvá má blbost a naivita!!!Je to společnost která pouze působí jako zprostředkovatel , poslali mi návrh smlouvy tu jsem vyplnila pak podepsala uředně nechala ověřit podpis a zaslala zpět vše mělo být vyřízené do 10 dnů jinak prý na půjčku nárok zaniká a do třech dnů jsem našla dopis ve schránce kde bylo napsáno "Vámi dodáné udaje byly zpracovány a předány společnosti Smart Capital a.s. aby Vám mohla být poskytnuta půjčka...samo že se nikdo neozval a za toto chtějí zaplatit poplatek 6000kč do týdne a když jim samozřejmě nezaplatím tak bude následovat pokuta ,bude to předáno rozhodčímu soudu s následnou exekucí, to jsem si rovnou na ten Smart mohla zavolat sama a neměla bych vyhozené peníze atd, no a ted nevím jestli můžu od té smlouvy odstoupit do týdne bez následných dalších problemů vidím to bledě protože jednou jsem už tu jejich rádoby smlouvu podepsala.
| |
|